Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 58 nm-es panelban élünk egy...

58 nm-es panelban élünk egy kicsi nappali és 2 iszonyú pici szoba,2 gyerekünk van, most ikrekkel lettem várandós, nem tervezetten igazából, de a kérdés hogy a védőnő vagy gyermekjólét ugye nem köthet bele hogy kicsi a lakás?

Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 12:23
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem .-)
2012. nov. 10. 12:24
 2/26 A kérdező kommentje:
Próbálhatnánk eladni de a kutya se vesz lakást manapság, meg semmi hangulatom most egy bazinagy költözést lebonyolítani veszélyeztetett terhesen, 2 gyerekkel, nagyszülők híján... remélem tényleg nem lesz ebből gond... a kis szobák 6 és 9 nm-esek..:( még szinte 1 gyereknek is kicsi.
2012. nov. 10. 12:25
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt, hogy ebből gond legyen. Csak gondolj bele, hogy milyen helyeken élnek 8-10 gyerekkel.

Gratulálok és sok boldogságot.

2012. nov. 10. 12:29
 4/26 anonim ***** válasza:
88%
nem irigyellek titeket, de a védőnő akkor kössön bele, ha tud nagyobbat adni, és ne is fanyalogjon, igazítsd el nyugodtan, ha beszólna
2012. nov. 10. 12:29
 5/26 anonim ***** válasza:
86%

szerintem elég borúsan látod a helyzetet, pedig nem az. van minimum négyzetméter (na de valljuk be, nem egy normális családba fog járkálni centivel a gyámhatóság).

nem tudom pontosan, talán 8-9nm/gyerek, talán annyi se.

a nagyobb szoba elég a 2 nagynak, 2 ágy és egy íróasztal elfér benne, az ikreknek bővel elég 2 kiságy meg egy pelenkázó, tehát nekik is elég a picike szoba, nektek meg marad a nappali, gondolom sok szekrénnyel, de tényleg nem látom olyan vészesnek, majd ha nagyobbak lesznek ráértek gondolkodni hogyan tovább :)

2012. nov. 10. 12:30
 6/26 A kérdező kommentje:
ja persze igen, nem látom én (már) borúsan a témát bár nem így terveztük és sokkot kaptam elsőre hiszen EGY kis baba sem semmi, nemhogy kettő egyszerre. Főleg hogy a nagyok se nagyok még. Na de ezen már túl vagyunk. Csak azért tettem fel a kérdést, hogy lelkileg felkészüljek, ha esetleg "beszólnak" emiatt meg hogy mit válaszoljak. Tényleg így van egyébként hogy 8 nm gyerekenként kell jusson?
2012. nov. 10. 12:33
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy nem.

Mond meg neki, hogy sok jó ember kis helyen is elfér.

2012. nov. 10. 12:38
 8/26 anonim ***** válasza:
75%

Miskolcon tuti hogy van rendelet a négyzetméterre, azt hiszem 6 m2/fö. ezt épp minap olvastam a hírekben.

de lehet a ti városotok is elrendelt már ilyet.

de 58nm.nél 9m2/fö jut.

Sajnálom hogy ilyen anyagiak közt vagytok hogy nem tudtok nagyobbat venni, magánélete itt senkinek nem lesz, ha beérnek a korapubertás korba ne csodálkozz hogy sokat akarnak majd csavarogni akár egyedül is.

2012. nov. 10. 12:41
 9/26 anonim ***** válasza:
83%

először is GRATULA!

másodszor dehogy fog belekötni, ha fanyalog az csak őt minősítené!

a "nagyok" mennyi idősek ?

2012. nov. 10. 12:42
 10/26 A kérdező kommentje:

kedves 8as köszi, azért annyira nem rossz az anyagi helyzet:)) szerintem sok sok százan ezren vannak még így hogy jelen helyzetben nem tudnák eladni a lakásukat és hipp hopp kp.re meg nem tudnának venni egy 100 nm-eset:) Én nem érzem annyira rosszul magam:)

És bízom benne hogy lesz jobb a helyzet, és nem lesznek "csavargásra" kényszerülve:)

Utána kérdezek ennek a nm dolognak azt hiszem. Önkormányzatnál gondolom tudják ha van ilyesmi, nem?

6 a fiam, 3 a lányom. A nagyobbam a problémásabb, nem a kicsi.

2012. nov. 10. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!