58 nm-es panelban élünk egy kicsi nappali és 2 iszonyú pici szoba,2 gyerekünk van, most ikrekkel lettem várandós, nem tervezetten igazából, de a kérdés hogy a védőnő vagy gyermekjólét ugye nem köthet bele hogy kicsi a lakás?
Kizárt, hogy ebből gond legyen. Csak gondolj bele, hogy milyen helyeken élnek 8-10 gyerekkel.
Gratulálok és sok boldogságot.
szerintem elég borúsan látod a helyzetet, pedig nem az. van minimum négyzetméter (na de valljuk be, nem egy normális családba fog járkálni centivel a gyámhatóság).
nem tudom pontosan, talán 8-9nm/gyerek, talán annyi se.
a nagyobb szoba elég a 2 nagynak, 2 ágy és egy íróasztal elfér benne, az ikreknek bővel elég 2 kiságy meg egy pelenkázó, tehát nekik is elég a picike szoba, nektek meg marad a nappali, gondolom sok szekrénnyel, de tényleg nem látom olyan vészesnek, majd ha nagyobbak lesznek ráértek gondolkodni hogyan tovább :)
Persze, hogy nem.
Mond meg neki, hogy sok jó ember kis helyen is elfér.
Miskolcon tuti hogy van rendelet a négyzetméterre, azt hiszem 6 m2/fö. ezt épp minap olvastam a hírekben.
de lehet a ti városotok is elrendelt már ilyet.
de 58nm.nél 9m2/fö jut.
Sajnálom hogy ilyen anyagiak közt vagytok hogy nem tudtok nagyobbat venni, magánélete itt senkinek nem lesz, ha beérnek a korapubertás korba ne csodálkozz hogy sokat akarnak majd csavarogni akár egyedül is.
először is GRATULA!
másodszor dehogy fog belekötni, ha fanyalog az csak őt minősítené!
a "nagyok" mennyi idősek ?
kedves 8as köszi, azért annyira nem rossz az anyagi helyzet:)) szerintem sok sok százan ezren vannak még így hogy jelen helyzetben nem tudnák eladni a lakásukat és hipp hopp kp.re meg nem tudnának venni egy 100 nm-eset:) Én nem érzem annyira rosszul magam:)
És bízom benne hogy lesz jobb a helyzet, és nem lesznek "csavargásra" kényszerülve:)
Utána kérdezek ennek a nm dolognak azt hiszem. Önkormányzatnál gondolom tudják ha van ilyesmi, nem?
6 a fiam, 3 a lányom. A nagyobbam a problémásabb, nem a kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!