Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem kívánom a szexet, mit tegyek?

Nem kívánom a szexet, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most szültem 4 hónapja, szoptatok
2012. okt. 15. 13:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
75%
Persze minden férfi más-és más, nem vitás. De egyben ugyanazok, szükségük van a testiségre. Te nem lettél impotens, az egy teljesen más élethelyzet. Egy párkapcsolat igenis fontos része az intimitás, szóval teremts alkalmat arra, hogy ismét megtaláljátok egymást, mert igenis sok kapcsolat ment tönkre attól, hogy a férfi másodlagosnak érezte magát, vagy csak nem érezte magát fontosnak, mert minden csak az anyáról és a babáról szólt. Vannak ilyenek, ez tény. Én azt mondom nem kell sok hozzá, hogy jól érezze magát, meg te is, de bizony tenni kell érte. És kegyetlenül hangzik, de az, hogy szültél egy pillanatnyi valami, az hogy gyereketek van, lesz is, jó darabig. Szóval vissza kell térnetek a normális hétköznapokhoz. Megjegyzem szülés után a nők tiszta hülyék, és a férfiak látnak tisztán, néha több bennük az anyai ösztön, mint a nőkben. Mikor a gyermekem ennyi idős volt, volt már kis alvás ritmusa. És abban az időben, vagy vele, vagy valamely nagyszülőre bízva alkalmat teremtettünk arra, hogy elmenjünk kettesben egy közeli étterembe, vagy csak sétálni, vagy otthon maradtunk összebújva néztünk egy filmet. Szerintem ezzel kezdődik minden, és ebből jön a többi...
2012. okt. 17. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!