Nem kívánom a szexet, mit tegyek?
Nekem 2 év után jött vissza a kedvem...
Kicsit erőltetni kell a dolgokat, mert ha már benne van az ember, onnantól jó. :)
Sztem gondolj azért a párodra is!
Sok nő meg van lepődve, ha a férfi félrelép...
Nem értek egyet azzal, hogy erőltetni kell, mert a párod majd jól lelép. Az ilyen pasi, aki ilyen helyzetben lelép, azért szerintem nagyon nem kár.
Szerintem beszélned kéne erről a pároddal, lehet, hogy neki kéne egy kicsit többet beleadni, hogy beindulj tőle.
De egyébként teljesen normális, és átmeneti dolog, hogy most nem csak a szexen jár az agyad. A hormonok miatt is van, meg gondolom nem vagy mindig kipihent. Majd elmúlik ez az időszak is.
Türelmi idő?! Úristen.
És mit csinálna a férjed, ha valamilyen betegség vagy baleset miatt soha többé nem tudnál szexuális életet élni? Akkor szerinted teljesen normális és elfogadható, ha félremegy és/vagy elhagy?
Nekem annyira furcsa az ilyen értékrend. Szerencsére a férjemnek is. Idáig azt gondoltam, hogy az az átlagos, ahogy mi gondoljuk, ezek után nagyon szerencsésnek érzem magam :)
Nem értem a láblevágatós hasonlatot.
Szóval neked semmi problémád nem lenne azzal, ha férjed lelépne, mert te önhibádon kívül többet nem szexelhetsz? És fordítva? Ha a férjed valamiért impotensé válna, te nyugodt szívvel otthagynád csak emiatt?
Hát, nem vagyunk egyformák... (szerencsére)
Ha nincs kedved az normalis erzes a szules utan .Viszont az intimitas kell szugseges egy jo kapcsolatban kulonben tenyleg mashol keresi a ferfiember az intim kapcsolatot nem szexrol beszelek.
Amit ajanlok az a kozos masszazs gyertyafenynel romantikus vacsora utan (ami persze lehet a sajat nappaliban is)Erisd meg a ferjed es hagyd ot is teged megerinteni mindenfele szex nelkul, beszelgessetek legyetek csak ketten .ettol megjon majd a kedved es a ferjed is erzi torodsz vele ez fontos a fiatal apukaknak.
A kedved majd jon van akinek ket ev is kell hozza igy vedi a termeszet az anyat az ujabb terhessegtol. Nagyon sok kapcsolat strandol a gyerek szuletese utan oka elhidegules egymastol mert a baba lekot minden idot ezt meg kell elozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!