Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem kívánom a szexet, mit tegyek?

Nem kívánom a szexet, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most szültem 4 hónapja, szoptatok
2012. okt. 15. 13:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semmit. Várj. Én 18 hónapja szültem, és még mindig hidegrázásom van még csak a szex gondolatától is!
2012. okt. 15. 13:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem picit erőltesd meg magad, a párodnak biztos nem jó ez a helyzet. Ahhoz, hogy visszatérjen a kedv, ahhoz gyakorolni kell. Nálam is ez volt a helyzet, és nem te vagy az egyetlen, a nők nagy részénél ez van. Az elején nagyon rossz volt, de aztán egyre jobb lett. Aztán szép lassan elértük azt a szintet, amit előtte. De nem szabad feladni a dolgot, és kicsit erőltetni kell.
2012. okt. 15. 14:08
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem 2 év után jött vissza a kedvem...

Kicsit erőltetni kell a dolgokat, mert ha már benne van az ember, onnantól jó. :)

2012. okt. 15. 14:25
 4/11 anonim ***** válasza:

Sztem gondolj azért a párodra is!

Sok nő meg van lepődve, ha a férfi félrelép...

2012. okt. 15. 14:38
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Nem értek egyet azzal, hogy erőltetni kell, mert a párod majd jól lelép. Az ilyen pasi, aki ilyen helyzetben lelép, azért szerintem nagyon nem kár.

Szerintem beszélned kéne erről a pároddal, lehet, hogy neki kéne egy kicsit többet beleadni, hogy beindulj tőle.

De egyébként teljesen normális, és átmeneti dolog, hogy most nem csak a szexen jár az agyad. A hormonok miatt is van, meg gondolom nem vagy mindig kipihent. Majd elmúlik ez az időszak is.

2012. okt. 15. 21:16
 6/11 anonim ***** válasza:
A jó férjek/apák is türelmüket vesztik egy idő után. Nyilván 4 hónap után még nem, de ha évek telnek el, és te még mindig nem erőlteted meg magad kicsit a kedvéért, akkor szerintem tök normális egy épkézláb férfinél, hogy másmerre kezd kacsintgatni. És igen ebben a nőnek is nagy a felelősége, akár szült, akár nem. Türelmi idő van, de senki nem vár a végtelenségig, ha hamarabb kezditek el, akkor előbb tértek vissza a normális szexuális élethez. Ha később, akkor az esetleges nehézségekhez ne is csodálkozz, ha kicsit türelmetlenebbül áll hozzá. Én ezt gondolom, nálunk ez bevált. És eddig teljesen jól működtünk együtt, és végig nagyon türelmes volt.
2012. okt. 16. 11:51
 7/11 anonim ***** válasza:
25%

Türelmi idő?! Úristen.

És mit csinálna a férjed, ha valamilyen betegség vagy baleset miatt soha többé nem tudnál szexuális életet élni? Akkor szerinted teljesen normális és elfogadható, ha félremegy és/vagy elhagy?

Nekem annyira furcsa az ilyen értékrend. Szerencsére a férjemnek is. Idáig azt gondoltam, hogy az az átlagos, ahogy mi gondoljuk, ezek után nagyon szerencsésnek érzem magam :)

2012. okt. 16. 16:54
 8/11 anonim ***** válasza:
19%
nem értem: ha nekem levágják a lábam, vágják le az övét is???
2012. okt. 17. 03:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem értem a láblevágatós hasonlatot.

Szóval neked semmi problémád nem lenne azzal, ha férjed lelépne, mert te önhibádon kívül többet nem szexelhetsz? És fordítva? Ha a férjed valamiért impotensé válna, te nyugodt szívvel otthagynád csak emiatt?

Hát, nem vagyunk egyformák... (szerencsére)

2012. okt. 17. 03:31
 10/11 anonim ***** válasza:
69%

Ha nincs kedved az normalis erzes a szules utan .Viszont az intimitas kell szugseges egy jo kapcsolatban kulonben tenyleg mashol keresi a ferfiember az intim kapcsolatot nem szexrol beszelek.

Amit ajanlok az a kozos masszazs gyertyafenynel romantikus vacsora utan (ami persze lehet a sajat nappaliban is)Erisd meg a ferjed es hagyd ot is teged megerinteni mindenfele szex nelkul, beszelgessetek legyetek csak ketten .ettol megjon majd a kedved es a ferjed is erzi torodsz vele ez fontos a fiatal apukaknak.

A kedved majd jon van akinek ket ev is kell hozza igy vedi a termeszet az anyat az ujabb terhessegtol. Nagyon sok kapcsolat strandol a gyerek szuletese utan oka elhidegules egymastol mert a baba lekot minden idot ezt meg kell elozni.

2012. okt. 17. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!