Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után 2 évvel, még...

Szülés után 2 évvel, még mindig nem kívánom a szexet. Kihez kell fordulni ilyen esetben, tudnak ezen egyáltalán segíteni?

Figyelt kérdés
Ha volt már valaki ilyen szituban, kérem írja le, mi történt, ki vagy mi (milyen orvos) segített rajta?! Szülés előtt nagy hassal, meg szülés után közvetlen még iszonyúan kívántam a szexet, ami szintén abnormális. Normális embernek kórházból hazajövet (igaz császár volt), nem a szex az első gondolata, de nekem az volt. Azóta viszont nulla. Vártam, hátha visszaáll ami felborult, de sajnos nem. Szedtem is fogamzásgátlót, meg volt, hogy nem, de mindegy, a helyzet ugyanaz volt. Van erre segítség, kihez kéne fordulni? Ráadásul külföldön élek, így pszichológushoz itt nem szeretnék menni.
2010. júl. 20. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! pedig szexuálpszichológushoz kéne fordulnod ezzel a problémával. Nem tudom ahol élsz mennyire elérhető ilyen, de itt van olyan kórház ahol rendes SZTK rendelés keretében van ilyen rendelés is. Biztos hogy van rá segítség, de előbb az okot kéne feltárni, az meg szerintem pszichológus dolga, de megkérdezheted a nőgyógyász véleményét is.
2010. júl. 20. 21:17
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem először az Aviva tornát próbáld meg, ami - bár ez nem igazán köztudott - de nagyon is alkalmas a libidó helyreállítására is!! olvasd el ezt: [link]
2010. júl. 20. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!