Kihez kell fordulni ilyen esetben? Fogyasztóvédelem? (lent)
Digi-előfizetésünk van,a középcsomagot rendeltük meg,ami azt jelenti,hogy 2900 forintot kell fizetni havonta.
Az még hagyján,hogy amikor beköttettük a tv-t,a megígért csatornák közül jó néhány csak úgy magától eltűnt,és műsort is csak akkor lehet nézni,mikor napsütéses az idő. (minden egyéb alkalommal - zápor,zivatar,köd,hóesés, - a tévénézés kizárva)
De a lényeg nem is ez,hanem hogy 2 hónapja kapunk egy majdnem 7 ezer forintos számlát a Digitől,hogy ezt be kell fizetni,különben kikapcsolják az összes adót.
A kérdésem:másnak is számlázzák ezt az összeget?Ha igen,mire kell ezt befizetni,illetve mennyi időn keresztül?Mert én elképzelni sem tudom!
vagy hivd fel a digit vagy menj be az ügyfélszolgálatra
egyrészt ingyen kötelesek beállitani szépre az adást,hisz fizetsz érte,nem értem miért vártatok ezzel
másrészt megmondjják h mi az a 7ezres számla (befizettétek időben az elmúlt 2 havit? lehet az az)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!