Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők, ti mit tennétek?

Szülők, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
18 éves a lányom. Kiderült, hogy egy éve lefeküdt egy 30 éves férfivel a tudtom nélkül.

2012. okt. 6. 20:22
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
85%

It tennék? Semmit. Ha neki éppen az a 30 éves pasi kellett... Lehet, többet nyújtott neki, mint egy tizenéves fiú. Nem hiszem, hogy kölcsönösen be kellene számolnotok egymásnak a szexuális életetekről.

Egyébként meg van ettől durvább korkülönbség is. Megtörtént, rég volt, túl kell lépni, én nem foglalkoznék vele. Úgyis a lányod választ magának pasit, nagyon nem lehet beleszólni.

2012. okt. 6. 20:37
 12/23 avellana ***** válasza:
76%
Jó, és? Baja lett? Ő dolga, nem a tiéd. Ne csinálj belőle ügyet! Vannak dolgok, amiket nem osztanak meg a szülők és gyerekek egymás között. Szerintem pont olyan téma.
2012. okt. 6. 20:38
 13/23 A kérdező kommentje:
Iskola után mindig haza jön egyből, mert mindig nagyon fáradt szegény. Nem szokott ellófrálni soha, csak péntekenként miután hazajött ebédelni, azután felmegy a városba venni magának apróságokat. Bulizni sem szokott eljárni.
2012. okt. 6. 20:38
 14/23 anonim ***** válasza:
46%
Felnőtt. 16 évesen sem számolnék be...
2012. okt. 6. 20:49
 15/23 anonim ***** válasza:
77%

bevallom, én örülnék neki. persze ha olyan az a 30 éves. azért feltételezzük, hogy óvatosabb, megfontoltabb, tapasztaltabb egy 30 éves mint egy 17-18 éves kis hülye kamaszsrác, aki durr bele, gumi meg minden nélkül miközben épp be van szívva.

na persze nem általánosítok, nem mondom, hogy minden kamasz ilyen, csak próbáltam rávilágítani a pozitív oldalára.

egyébként én mindig olyan furcsának tartom ezeket a kérdéseket. a lányodat te nevelted, belőled, tőled lett ilyen. ne mást okolj ha nagy hülyeséget csinál. bizony 18 évesen már az jön, hogy el kell fogadni a dolgait, a nevelés részén már túl vagy, esetleg rosszabb esetben lekéstél róla

2012. okt. 6. 21:11
 16/23 anonim ***** válasza:
54%
Miert kellene tudnod rola?? Gondolom azert ilyen oszinte veled, mert ilyen anyja van...
2012. okt. 6. 21:54
 17/23 anonim ***** válasza:
81%
És? 18 éves. Mégis mit gondoltál, hogy örökre szűz marad? Miért kellene neked tudni arról, hogy lefekszik valakivel? Neked elég annyit tudni, hogy a lányod tudja, hogyan kell védekezni a betegségek meg a teherbe esés ellen és kész. Hogy ezt már alkalmazza-e és mikor, vagy kivel a gyakorlatban az már nem rád tartozik. Akkor sem, ha az anyja vagy. A szex mindenkinek a legbensőbb magánügye, amit csak azzal oszt meg, akivel akar, nincs olyan, hogy anyának arról tudni kell!
2012. okt. 7. 01:44
 18/23 anonim ***** válasza:
78%

17 évesen már nem gyerek, hogy engedélyt kelljen kérnie.

Ezt bizonyítja az is, hogy egy 30 éves felnőtt ember lefeküdt vele, vagyis egy felnőtt szerint is felnőtt a 17 éves, még ha jogilag nem is az...

2012. okt. 7. 10:11
 19/23 anonim ***** válasza:
90%

Már nem tudsz semmit tenni ellene, mert megtörtént.

Egyébként meg én sem sok mindent mondtam el anyámnak a szexuális életemről, mert ha mindent tudott volna, kitért volna a hitéből...

Jobb, ha ebbe beletörődsz, hogy van saját magánélete, és ahogy már előttem írták, örülj neki, hogy legalább védekezett, és nem lett terhes.

2012. okt. 7. 12:13
 20/23 anonim ***** válasza:
83%
Semmit! Én sem kérdeztem meg soha anyámat, hogy lefeküdhetek-e ezzel meg azzal...
2012. okt. 7. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!