Szülők, ti mit tennétek?
It tennék? Semmit. Ha neki éppen az a 30 éves pasi kellett... Lehet, többet nyújtott neki, mint egy tizenéves fiú. Nem hiszem, hogy kölcsönösen be kellene számolnotok egymásnak a szexuális életetekről.
Egyébként meg van ettől durvább korkülönbség is. Megtörtént, rég volt, túl kell lépni, én nem foglalkoznék vele. Úgyis a lányod választ magának pasit, nagyon nem lehet beleszólni.
bevallom, én örülnék neki. persze ha olyan az a 30 éves. azért feltételezzük, hogy óvatosabb, megfontoltabb, tapasztaltabb egy 30 éves mint egy 17-18 éves kis hülye kamaszsrác, aki durr bele, gumi meg minden nélkül miközben épp be van szívva.
na persze nem általánosítok, nem mondom, hogy minden kamasz ilyen, csak próbáltam rávilágítani a pozitív oldalára.
egyébként én mindig olyan furcsának tartom ezeket a kérdéseket. a lányodat te nevelted, belőled, tőled lett ilyen. ne mást okolj ha nagy hülyeséget csinál. bizony 18 évesen már az jön, hogy el kell fogadni a dolgait, a nevelés részén már túl vagy, esetleg rosszabb esetben lekéstél róla
17 évesen már nem gyerek, hogy engedélyt kelljen kérnie.
Ezt bizonyítja az is, hogy egy 30 éves felnőtt ember lefeküdt vele, vagyis egy felnőtt szerint is felnőtt a 17 éves, még ha jogilag nem is az...
Már nem tudsz semmit tenni ellene, mert megtörtént.
Egyébként meg én sem sok mindent mondtam el anyámnak a szexuális életemről, mert ha mindent tudott volna, kitért volna a hitéből...
Jobb, ha ebbe beletörődsz, hogy van saját magánélete, és ahogy már előttem írták, örülj neki, hogy legalább védekezett, és nem lett terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!