Ma már tényleg az anyagiakhoz van kötve a gyerekvállalás? Minden csak a pénz körül forog? Mi van azokkal, akik imádják egymást, és a gyerekeket, és szeretnének közös babát, de nem lehet, mert az anyagiak nem engedik?
Ma ilyen a világ, nem tudsz ellene tenni semmit.
Vagy nem vállal gyereket az ilyen, vagy vállal, és aztán vállalja a döntése következményeit.
> Mi van azokkal, akik imádják egymást, és a gyerekeket, és
> szeretnének közös babát, de nem lehet, mert az anyagiak
> nem engedik?
Akik képesek racionálisan gondolkodni, azok nem gyártanak gyereket, ha nem tudják normális anyagi szinten eltartani-felnevelni.
Akik meg érzelmi döntést hoznak... Biztos láttál már a tévében riportot panaszkodó anyukával-apukával, hogy nem tudják eltartani a 10 darab gyereküket a fizetésből-segílyből. Egy egészen rövid gondolatmenet: "ha előre láthatóan nem tudok normális színvonalon eltartani-felnevelni egy gyereket, akkor nem sz*rok a világra tizet". De neem, ők nagy családra vágytak. Elkezdték sorozatban gyártani a gyerekeket, most meg panaszkodnak a rendkívül színvonalas tévéműsorokban, hogy minden hónapban azon kell gondolkodniuk, hogy mit adjanak a gyermekeiknek enni. B*szás előtt kellett volna gondolkodni! Érzelmi döntést hoztak, hová jutottak vele?...
Én nem akarok pl 10-et szülni, egy bőven elég lesz, és elég ha egynek meg tudok majd mindent adni.
Pusztán azért kérdezem, mert megoszlik e kérdésben a válaszadók véleménye.
Van aki azt mondja, elég a szerető család, és van aki azt mondja, hogy kell a sok pénz.
Én is tudom, hogy pénz nélkül nem lehet, de kíváncsi vagyok, hogy ki mit gondol erről.
"Van aki azt mondja, elég a szerető család"
A szerető családtól nem lakik jól, nem gyógyul meg ha beteg lesz, és nem lesz tankönyve az iskolában, vagy meleg ruhája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!