Kortól függetlenül, nektek visszataszító lenne, ha a párotok közli, hogy nem szeretne gyereket?
A kor igenis sokat számít. 17évesen én sem akartam gyereket, sőt még 25 évesen sem.
Nagyon nem!!!!!
Megtaláltam a szerelmemet és megváltozott a nézetem, 36 évesen a 3. babánkat várjuk.
Meglep,hogy ennyi idősen így gondolkozol. De jó értelemben!! :) RITKA!
Tudod az ezzel a probléma,hogy a fiúk mindig is később érnek,ha egyáltalán megérnek.Tudom ez közhely,de valóban így van.Tapasztalat.Én 29 éves vagyok és láttam már pár dolgot az életben.
Sokan vannak úgy a fiúk között,akik 25-30 évesen is abszolút elzárkóznak a gyermek kérdéstől (több ok miatt is),aztán mire oda kerül a sor,hogy a párjuk babát vár,teljesen megváltozik minden és minta apukák lesznek.
Ne zárkózz el ennyire emiatt,nem vagyunk egyformás és sok embernek idő és egy szerető társ kell ahhoz,hogy felnőjenek a családalapításhoz.
3: A kettő nem üti egymást. Én sem akartam gyereket sem 17, sem 25 évesen, de nekem a családi élet a papa+mama+2 vagy 3 gyereket jelentette, tehát tudtam azt, hogy amint lesz megfelelő párom, akkor igen, MAJD mindenképp akarok gyereket és sosem gondoltam azt, hogy ne szüljek majd, ha eljön az ideje.
Én úgy gondolom, hogy nem baj, ha valaki nem akar, az sem, ha egyet akar, az sem ha nyolcat, csak két hasonló vággyal rendelkező ember kerüljön össze.
Nekem az expasim kijelentette, hogy mindenki hülye aki ebbe a világba szül. Neki egy korábbi házasságából volt gyerek, nem akart többet. Én meg nem vagyok az a "jaj, hogy is eshettem teherbe, jééé véletlen" fajta, inkább kerestem olyan párt, akivel közösek voltak a céljaink.
Most nagy divat 16-24 évesen azt hangoztatni, hogy "nem akarok gyereket!" Aztán vagy így lesz, vagy nem.
Hogy mi alapján választasz magadnak párt, az a te döntésed. De manapság elég kevés férfi van, aki keres annyit hogy eltartson egyedül egy családot. Vagy ha képes is rá, nem biztos hogy 2 állásban akar gürizni hogy a felesége babázhasson.
Ja bocs, úgy értelmeztem a kérdést hogy háztartásbeli szeretnél lenni.
Akkor a válaszom vége tárgytalan :-)
Korodhoz képest meglepően éretten gondolkodsz - ilyenkor azt gondolom, mégsincs veszve minden. :)
Ugyanakkor azt mondom, ennyi idősen még ne feltételeken alapuljon a párkapcsolatod (később se, csak sajnos a kor előrehaladtával az ember egyre bonyolultabb feltételrendszert épít ki magában, amit nagyon nehéz lesz lerombolni). Persze hacsak nem az kitűzött célod, hogy 20 évesen férjhez szeretnél menni és babázni is szeretnél egyből utána.
A barátod kijelentése szerintem amolyan aktuális kijelentés, hiába mondja esetleg, hogy egyáltalán. Ez a gondolkodás a fiúknál általában 25-30 körül megváltozik, főleg, ahogy látják, hogy a barátoknál, haveroknál sorban születnek a picurkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!