Miért tartják sokan barbár, visszataszító hobbinak a vadászatot?
Szerintem nemes sport, mert amellett hogy le lövi az állatot, megadja neki a végtiszteletet, télen eteti, segíti az állatot, árvíz esetén menti, nyáron itatja. Sokan csak azt a részét látják, hogy "dirr" és vér mindenhol, és hogy önkényes ölés, mészárlás.
De felteszem én kérdést, az milyen dolog, mikor leszakítunk egy virágot, bevisszük a szobába, és csak nézegetjük, ahol pár nap alatt tönkre megy. A vadász lelövi, a húsát megeszi, trófeáját kiállítja, és évek múlva is emlékezni fog rá. Te mikor fogsz egy virágra, amit kidobtál, miután már nem tetszik?
egy élölényt megölni ( életét kioltani) nem szép dolog még ha a táplálkozási lánc bla-bla is....
a virágot is meg lehet egyébként enni.
Élőlényt megölni nem szép dolog?
És az a sok sertés, csirke, liba stb. akik élettelen testei ott díszelegnek a húsboltok polcain?:))
Egyél már meg mondjuk egy leánder virágját..-.-"
kedves kérdező az első válaszoló nem fogja azt fel hogy a hús ami a boltban van az valaha élő állat volt és az ilyenek szerint a hús fán terem nyugodtan vadász csak ha jól esik.
+az első válaszolónak üzenem ha vegetáriánus vagy legyen már szíved a saláta meghal azért hogy ehhes legyen szíved és egyél követ
TMimi, sajnos akad olyan, ha gyenge állatot látunk, főleg így ősz tájékán azzal vagy én végzek, vagy a természet.:)
Sajnos a felfogással van a baj, ez nem olyan sport mint a golf, ahol gondolok egyet és gurítok.:)
Itt foglalkozni kell az állattal, folyamatosan figyelni őket, etetni, itatni... A puska dörrenés egy kis része annak a dolognak, amit sokan a 95%-nak tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!