193centis magasság visszataszító lehet egy nőnek?
az; kivéve, hogy ha a férfi is kimondottan magas, szóval ilyen kb 205 cm vagy picit több, kevesebb.. ja meg ha a srác kedveli a magas nőket, de ne légy szomorú!! van férfi aki meg épphogy a nála magasabb nőket szereti.. ez változó
a lényeg az, hogy ha megtalálod az igazit az úgy fog szeretni ahogy vagy.. meg nem minden a külsőn múlik.. az a legfontosabb, hogy legyél kedves, szerény (de ne túlságosan csak épp annyira amennyire pont jó) meg egy kis leheletnyi sminket is rakhatsz magadra, mert azért hamár a külsőről van szó akkor az arcod csak fontosabb mint a magasságod!:) szerintem...
na szóval nem térek el a témáról, a mondanivalóm az 1. bekezdésben van :)
jaj bocs, (1. vagyok) azt hittem, hogy úgy egy nőnek, hogy te vagy a nő :D hehe dilis vagyok
na akkor újra kezdem: én is lány vagyok és kifejezetten a magas férfiak vonzanak bár nem mindenkit de valakiket ilyen valakiket olyan szerintem inkább legyél magasabb, mint alacsonyabb.. vagy talán kis törpe szeretnél lenni? :D
na szóval ha megtalálod az igazit akkor az pontosan úgy fog szeretni Tége ahogy vagy *.*
A nők - szó szerint (!) - imádnak FELNÉZNI a férfira, - keveset találsz közöttük, aki nem sudár, magas, erős, fiatal, életerős férfiról álmodozik.
- Persze akadnak másként gondolkodó nők is, - és ez nem róható fel ezeknek a nőknek "hibaként".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!