Kortól függetlenül, nektek visszataszító lenne, ha a párotok közli, hogy nem szeretne gyereket?
Figyelt kérdés
Szerintem ebben a témában sokat számít a kor, de én 17 éves lány vagyok, és nem szeretnék olyan barátot, aki egyértelműen kijelenti, hogy nem szeretne gyereket vállalni. Az én álláspontom szerint egy nő életének egyik alapvető értelme, hogy életet adjon egy gyermeknek, és gondoskodjon róla, egy férj segítségével. Azt a kifogást, hogy ilyen világba nem szül valaki gyereket, azt nem tudom elfogadni, mert egy gyereket nem a világba kell szülni, hanem egy családba. Mi nagyon rosszul állunk anyagilag, ez tanít kitartásra. Inspirál. Nem értem, hogy miért nem akar valaki gyereket. Mármint ha kijelenti, hogy soha nem lesz majd neki.2012. szept. 21. 22:08
11/11 anonim válasza:
Ne butáskodj, azért 17 évesen még ne temesd el a jövőt. Találhatsz Te 10 év alatt olyan fiút, aki él-hal majd Érted, és jó apaalany lesz, és hidd el, négy váll könnyebben viszi a terheket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!