Másoknak is visszataszító amikor egy állapotos nőt lát dohányozni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 10:57
2/26 anonim válasza:
Elverném, hogy besza-behugy. Nem elég, hogy a saját szervezeték tönkreteszi, még a magzatot is veszélyezteti.
3/26 anonim válasza:
Nekem igazság szerint azt jelenti, h ez a nő nem szereti teljes szívből a gyerekét. És le lehet pontozni, nem érdekel. De ha én szeretem azt a pici babát még a legjobbnál is jobbat akarok adni neki. Azt meg nem hiszem el h egy anya a gyermeke érdekében nem bírja ki, h ne szívja azt a nyűves cigarettát. Am megjegyzem cigiztem én is, párom is, de mikor a nővére (!!!!) terhes lett mi is letettük, h még csak ne is vigyük be a cigi szagot a házba, vagy véletlenül se érje passzív dohányzás. Pedig napi 1-1.5 dobozt elszívtunk. És mégis megtettük h leszoktunk pedig nem is a mi gyerekünk. Nem igaz, h nem lehet kibírni. Egy anya, aki szeret bármire képes. Aztán ha beteg lesz a baba meg húzza a száját h miért. Annyi betegsége lehet egy babának, legalább amit tudunk azt kellene kivédeni. Arról már nem is beszélve, h nyilván egy dohányos környezetbe fog kerülni miután megszületik is. Az ilyen picúrokat úgy sajnálom. :((
4/26 anonim válasza:
Igen, az!
Ahogy az is, amikor valaki ugyanúgy edz két órákat, fut 20 km-eket, és csak salátát eszik,hogy nehogy 4 kg-nál többet hízzon a terhessége alatt, mert az milyen már! Nekem ez sem sokkal jobb,mint egy cigiző "anyuka"!
8/26 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy terhes az illető? Engem már kaptak el ilyesmivel, hogy mit képzelek magamról, hogy terhesen dohányzom. Szörnyen kínos volt elmagyarázni a hölgynek, hogy nem vagyok terhes, egyedül vagyok ekkora. :-(
9/26 anonim válasza:
kedves utolsó, a kérdező szerintem általánosságban írta ki a kérdést, nem gondolt konkrétan senkire.
Amúgy engem az is visszataszít, mikor fél kezével tolja a babakocsit, a másikba meg ott a cigi....
10/26 anonim válasza:
Igaz én sose dohányoztam.De nagyon elítélem az olyan nőket akik terhesen is rágyújtanak.Meg még attól is frászt kapok mikor valaki úgy tolja a babakocsit hogy a másik kezébe ott lóg a cigaretta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!