Másoknak is visszataszító amikor egy állapotos nőt lát dohányozni?
én nem akartam, hogy veszekedés legyen.
Csak van egy kis gyermek akit nagyon sajnálok, mert nagy beteg és valószínűleg azért mert a kedves anyuka nem volt hajlandó letenni a cigit.
Tesóm kis gyereke majd 6 éves, az anyuka napi majd 2 doboz cigit szívott el, úgy hogy veszélyeztetett terhes volt, mert állandóan bevérzett. Hiába mondták az orvosok hogy ne cigizzen tegye le, mert nagy kárt okozz ezzel a magzatnak. Hát ő nagyon okos nő létére nem foglalkozott vele, a kórházban is elbújva szívta.
A gyermek meg is született jóval a kiírt időpont előtt, de sikerült megmenteni az életét, igaz több mint egy évig volt kórházban. Agyvérzést kapott, tüdeje még most is nagyon rossz állapotban van, nem beszél, ingadozik mikor megy, alig lát. Szóval nagyon beteg,de az anyukát még most sem érdekli a gyermek egészsége.
A házban nagyon büdös cigi szag van, az se érdekli, hogy a gyerekek épp esznek az asztalnál, ő rágyújt és az arcukba fújja a füstöt.
Én úgy gondolom, hogy ennél az esetnél a cigi nagyon közrejátszott abban, hogy egy fogyatékos beteg gyerek született. Annyira sajnálom a kisgyereket, az anyjára nagyon nagyon haragszom. És ezáltal minden olyan nőre aki terhessége alatt sem képes letenni a cigit.
Aki meg írta bort, hogy javasolják az orvosok, hát nekem hiába javasolnák én akkor sem innék alkoholt.
Utalom mikor ilyet latok. Kedvem lenne oda menni es kitepni a cigit a kezebol.
En azt is utalom mikor a jatszoteren bagoznak a szulok. Nehogy mar az en 2 eves fiam mas budos cigijet szagolja, en szolok is ha ott bagoznak. Nem erdekel. A jatszoter nem a dohanyzas helye!!!
70%-os! Akinek ajánl a dokija egy-két dl bort néha, az már alkoholista, de te nem ítélkezel,csak mi.
Hát nekem ugyanúgy gáz, ha cigiző kismamát látok,mintha ha egy ennyire unintelligens nőnek lesz gyereke!
82%os.
Valoszinu te vagy unintelligens ugyanis nem tudod ertelmezni a szovegkornyezetet nem a kismama az alkoholista hanem a doki!!!!!Olvasd el megegyszer.
De egyebkent is tok mindegy mit irok ha valaki kotekedni akar akkor az ugy is talal valamit amibe bele kothet.Es igy latatlanba ne szidj foleg ne a gyerekem en sem tettem ?Remelem jol indult a reggeled csak mert beszolhattal.Gondolom ennyi oromod van az eletben.Egeszsegedre.
Egyebkent kedves kerdezo tudnod kellett volna hogy ez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!