Rettegek az igazságtól! Mi van, ha páromé a gyerek? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy párom,már 5 hónapja együtt vagyunk,szeretjük egymást.Ő fiatalabb nálam,ennél fogva kicsit gyerekesebb is.Egy munkahelyen dolgozunk,ott is ismerkedtünk meg.Volt ott egy lány,nálam fiatalabb,aki eléggé kicsapongó életet élt,és a lényeg,hogy 2szer vagy 3szor volt együtt a párommal,de még jóval az előtt,mielőtt mi összejöttünk volna.Akkoriban a lány rosszban volt a párjával.Aztán összejöttem én a barátommal,majd nemsokra rá kiderült,hogy a lány terhes.Mikor meséltem a páromnak még nem tudtam,hogy ők voltak együtt,csak furcsáltam,hogy azt kérdezte,hogy ha x hetes terhes akkor mikor is eshetett teherbe.Aztán kiderült nemsokára,hogy ők voltak együtt és ezért kérdezte.Most pedig láttam pontosan egy közösségi oldalon,hogy a lány 27hetes terhes. És nem tudom,hogy említsem-e ezt a páromnak és számolgassunk,vagy hagyjam a francba az egészet.Csak az a baj,hogy a lány az a fajta,akiből kinézné az ember,hogy miután megszületik a baba akkor áll a párom elé,hogy az övé.Nem tudom,mit tegyek,de nagyon ideges vagyok.Mit tennétek ti?2012. okt. 1. 22:55
11/19 A kérdező kommentje:
Nem,nem nyugszom,mert ha az övé,akkor az már az én ügyem is! Nem tudom,a párom minden téren érettebb a koránál,de nők terén katasztrófa sajnos!
2012. okt. 1. 23:12
12/19 anonim válasza:
Akkor mond meg, hogy derítse ki mert te így nem tudsz élni.
13/19 A kérdező kommentje:
Hát az lesz,mert így tényleg csak ezen fogok kattogni!
2012. okt. 1. 23:15
15/19 A kérdező kommentje:
Beszéltem a párommal és nem tőle terhes,mert a fogantatás előtt másfél,két hónappal voltak együtt.megnyugodtam:).
2012. okt. 2. 04:38
17/19 anonim válasza:
Mondjuk az nem mindegy,hogy húzott-e gumit e vagy sem mert akkor megnyugodhatsz biztosan ha igen.
18/19 A kérdező kommentje:
Hát a felmerült a kérdés,hogy esetleg tőle,akkor vajon húzhatott-e gumit vagy nem? ...
2012. okt. 2. 09:45
19/19 anonim válasza:
de te hány éves vagy????????????????????????????,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!