Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rettegek az igazságtól! Mi...

Rettegek az igazságtól! Mi van, ha páromé a gyerek? (lent)

Figyelt kérdés
Van egy párom,már 5 hónapja együtt vagyunk,szeretjük egymást.Ő fiatalabb nálam,ennél fogva kicsit gyerekesebb is.Egy munkahelyen dolgozunk,ott is ismerkedtünk meg.Volt ott egy lány,nálam fiatalabb,aki eléggé kicsapongó életet élt,és a lényeg,hogy 2szer vagy 3szor volt együtt a párommal,de még jóval az előtt,mielőtt mi összejöttünk volna.Akkoriban a lány rosszban volt a párjával.Aztán összejöttem én a barátommal,majd nemsokra rá kiderült,hogy a lány terhes.Mikor meséltem a páromnak még nem tudtam,hogy ők voltak együtt,csak furcsáltam,hogy azt kérdezte,hogy ha x hetes terhes akkor mikor is eshetett teherbe.Aztán kiderült nemsokára,hogy ők voltak együtt és ezért kérdezte.Most pedig láttam pontosan egy közösségi oldalon,hogy a lány 27hetes terhes. És nem tudom,hogy említsem-e ezt a páromnak és számolgassunk,vagy hagyjam a francba az egészet.Csak az a baj,hogy a lány az a fajta,akiből kinézné az ember,hogy miután megszületik a baba akkor áll a párom elé,hogy az övé.Nem tudom,mit tegyek,de nagyon ideges vagyok.Mit tennétek ti?
2012. okt. 1. 22:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezze meg a párod a lányt. Jobb ha előbb kiderül.
2012. okt. 1. 23:02
 2/19 A kérdező kommentje:
Egyébként a lánynak évek óta van barátja,csak voltak szünetek a kapcsolatukban és egy ilyen szünetben járt össze a párommal.Ezután pedig visszament a pasijához!
2012. okt. 1. 23:03
 3/19 A kérdező kommentje:
a párom még nagyon fiatal és nem egy túlzottan talpraesett főleg a nők terén.szereti azt is ha egy kapcsolatban irányítják,szóval tuti nem kérdezne rá a csajnál.én meg nem fogok,mert milyen alapon ugye? de ha mégis az övé a gyerek akkor viszont már az én ügyem is lesz! annyira felelőtlenek a mai fiatalok...
2012. okt. 1. 23:04
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát eléggé kacifántos a helyzet.

Nos ha szeret a párod akkor nem kell mitől tartani, de az biztos, hogy ha a nő gyerektartást követel akkor lesztek bajban de csak anyagilag.

a másik részről, meg ha a lány szereti a jelenlegi párját, és az is őt, akkor nyugodtan felnevelhetik együtt, ha van benne emberség. de ez már a nőn is múlik.

2012. okt. 1. 23:07
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Parancsolj rá a párodra, hogy kérdezze meg tőle. Ezt azért nem hagynám annyiban. Aztán meg megint összeveszik a pasijával, és hónapok, évek múlva áll majd elé, hogy bocsi, de itt a gyereked... Szerintem ezt jobb lenne letisztázni minél előbb.
 6/19 A kérdező kommentje:
És ha a lány sem tudja ,hogy a páromtól terhes mert előtte és utána is volt a pasijával? Jézus ebbe bele lehet bolondulni.nem vagyok egy összeesküvésgyártó ember,de ha a páromé lenne,nem tudom,mit tennék,egy világ dőlne bennem össze!
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Aki képes apa jelölté válni az ne legyen nyámnyila. Nem hiszem el, komolyan hány éves? Jobb ha kiderül, hogy feltudjatok készülni rá. Jobb ha elmondod neki, hogy akár az elkövetkező 23 évig is elbúcsúzhat a fizetése 20-25%-tól.
2012. okt. 1. 23:08
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy elnézem, úgysem fogsz addig megnyugodni, míg utána nem számolsz.

De akkor se lehetsz biztos, csak akkor, ha abban az időben a csaj tuti egy pasival volt. Mert az is lehet, hogy felváltva járkált...

2012. okt. 1. 23:08
 9/19 A kérdező kommentje:
23:07! A csaj kapcsolata a párjával tipikus se veled se nélküled viszony! Néha hónapokig együtt vannak és dúl szerelem és minden rózsaszín,néha meg összevesznek és elszidják egymást mindennek.Mellesleg a pasi egy 10-12 évvel idősebb és alkoholista is.
2012. okt. 1. 23:09
 10/19 A kérdező kommentje:
23:08! 20 éves
2012. okt. 1. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!