Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miert vallalnak egyes nok...

Miert vallalnak egyes nok osszehamarkodottan gyereket?

Figyelt kérdés
Nagyon erzekenyen erint ez a kerdes mivel mostansag allandoan ezzel talalkozom. En amondo vagyok egy kapcsolatnak megkell ernie a gyerekvallalasra nem egybol a kozepebe vagni es akkor csodalkozik egy ket no ,hogy egyedul marad egy gyerekkel. Szep dolog a gyerek nekem is van de nem 4-5 honap utan estem teherbe a paromtol hanem megvartam mig o is megerik ra es latszodik is rajta ,hogy o is felvolt keszulve mert segit mindenben. nem akarok senkit megbantani tisztelet a kivetelnek. Csak kivancsi vagyok ti anyukak mit tapasztaltatok ilyen teren?
2012. szept. 30. 23:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kicsit sokat képzelsz magadról.Nem más életével kéne foglalkozni hanem a sajátodéval és nem verni a melled,hogy én már bezzeg 30 elmúltam mikor gyereket szültem és együtt vagyunk már 8-10 éve,mi csináljuk jól. Mindenki úgy él ahogy akarja,és azt csinál amit akar,annyi gyereket vállal és akkor amikor akar.Nem attól függ,milyen lesz egy kapcsolat,hogy 1 év után vagy 10 év után jön a gyerek.Mi a párommal 3 év után is ugyanolyan szerelmesek vagyunk egymásba,szeretjük egymás,nagyon jó a kapcsolatunk nem tudhatom mi lesz 20 év múlva de én hiszem azt hogy ha két ember szereti egymást,ápolják a kapcsolatukat akkor együtt is öregednek meg.
2012. okt. 1. 11:19
 12/14 A kérdező kommentje:
Jah e hozzateszem tudom regen ez maskepp volt.
2012. okt. 1. 11:40
 13/14 anonim ***** válasza:
azon az alapon,amit te leírtál, akkor mindenki 10-20 év együttélés után vállaljon gyereket,mert akkor már biztos együtt maradnak? nem egészen értem amit mondani akarsz és már csak úgy tűnik,hogy feleslegesen problémázol. úgy tűnik,mindenki az általad állított ellenkezőjéről próbál meggyőzni,d úgy látszik feleslegesen. végülis az neked nem kerül semmibe,ha más rosszul csinálja a kapcsolatát,sztem törődj bele,hogy nem lesz mindenkinek fényes családi jövője.
2012. okt. 1. 12:17
 14/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolso nem akarok semmit sem bebizonyitani senkinek feltettem egy kerdest es ennyi. De ugy latszik nem erted mit akarok mondani en az elsietett gyorsan gyerekvallalos emberekre mondtam ,hogy majd kivancsi vagyok akkor is egyutt lesznek.. tudom,hogy van ami sikerul ...Legfokepp arra gondolok itt ,hogy a nore rajon a gyerekcsinalasi vagy holott a pasinak esze agaban sem volt annyi ido utan gyereket csinalni es sok pasi bizony lelep. Nem hiszem ,hogy a pasi epp,hogy osszejon egy novel es gyereket akar. Egyreszt alig vagytok egyutt masreszt ha lesz gyerek akkor nem is lehet annyit egyutt lenni.. En keremszepen majdnem ket ev utan szultem gyereket ugy,hogy egyutt eltunk es tudtam mire szamithatok de aki nem el egyutt es alig vannak egyutt azt nem ertem hogy meri igy bevalallni ,mert az ilyen szituban sok pasi megfutamodik NAH EZT AKARTAM CSAK MONDANI es TUDOM HOGY VAN KIVETEL AMINEK ORULOK. Nem akartam en itelkezni bantani csak kerdeztem.
2012. okt. 1. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!