Mennyire vesztek márkás gyerekcuccokat?
Figyelt kérdés
Nem nekem van gyerekem, hanem a nőveremnek, de nagyon zavar, amit csinál. A kisfia 4 hónapos es mindenből márkás dolgokat vesz meg. Csak az a gond, hogy hitelük van, 0 Ft tartalekuk, es ahelyett, hogy próbálnának spórolni veszi folyamatosan a fisher price játekokat, avent cuccokat, a Brandonban elektromos babaringatót (nem tudom a pontos nevet), meg ilyeneket. Tenyleg mindig van valami új dolog, amikor átmegyek hozzájuk. Szerinte normális, hogy mindent meg akar adni a gyerekenek, na de szerintem kell, hogy legyen egy határ. Ti mennyire adtok ki penzt ilyen dolgokra?2012. szept. 30. 12:56
11/12 anonim válasza:
Ahogy az utolsó válaszoló is írta: ha újonnan veszi is valaki a ruhákat, játékokat, ha valóban márkás, jó minőségű dolgokról van szó, akkor azokat később el tudja majd adni az aukciós oldalakon. Persze már olcsóbban, mint ahogy vette, de azért így valamennyi pénzt vissza lehet majd hozni belőlük. De míg pl. egy tescos, auchanos melegítőért maximum 1500 Ft-ot lehet elkérni használtan egy aukción (ennyit akkor adnak érte, ha hibátlan állapotban van), addig pl. egy Nike, vagy Adidas simán elmegy 3000-5000 Ft körül is akár...
12/12 anonim válasza:
szia.én mindig ujat veszek mindenből.egyrészt mert nincs és nem is volt olyan hogy lemaradtak volna a családból ruhák babakocsi stb az uncsitesókról.szóval én mindig ujat és igyekeztem márkásat venni bár volt hogy vettem kínaiba kispolot vagy szabadidő nacit hogy jó lesz az oviba aztán be kellett látnom hogy nagyon gáz a minődége 2mosás után a varrás nem ott volt ahol kellett volna kinyult a nyakán is alul a varrás is ezért inkább brendon,meg mikor még volt kenguru ott vásároltam meg mikor született mindent ujat vettem rugi,babakocsi,jároka,játékok,etetőszék szinte mindent ja én sem tehetem meg hogy nagyon drágát vegyek de igenis megveszem mert ugy vagyok vele amíg magamnak megveszem a nike adidas cipőt meg a merellt mert nézem a lábam egészségét a gyereknek nem fogok használt ruhát játékot venni neki is a márkás cucc.remélem segítettem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!