Ha vesztek valamit a neten és futár hozza ki, akkor szoktatok borravalót adni neki, ha igen mennyit?
Hát lehet hogy sóher vagyok, de nem igazán. HA 10 vagy 20 ft a visszajáró,akkor igen, de amúgy nem.
Mire gondolsz az alatt, hogy ne tapogassa meg?
Ja tapossa, bocs:)
Na. Ha megtapossa, vagy láthatóan sérült a csomagolás,akkor meg nem veszem át a csomagot, hanem visszaküldöm, és ahonnan rendeltem a terméket, ott jelzem telefonon, hogy a szállítást nem végezték körültekintően, csináljanak valamit.
Egyszer volt, hogy liszteket, magokat meg ilyesmiket rendeltem a netről, egy ismeretlen futárcég hozta ki, szólt a futársrác, hogy folyik a doboz. Gondolom ahogy dobálták rakodás közben, több zacsi kiszakadt. Na ezt pl nem vettem át.
max 100ft-ot.
a postásnak szoktam sokszor, mert én állandóan veszek a teszveszen és ha nem vagyunk itthon, akkor odaadja a szomszédnak vagy bedobja az erkélyünkre, szóval nem kell elmenni érte a nagypostára. Ezért neki adok.
ha a futár felkelti a gyerekemet, van ilyen pechünk, akkor dühömben nem adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!