Ha vesztek valamit a neten és futár hozza ki, akkor szoktatok borravalót adni neki, ha igen mennyit?
Figyelt kérdés
Csak, mert szoktam többször is, mert ott olcsóbbak a dolgok és ha ugyanaz hozza ki, akkor ne "tapossa meg" legközelebb :-)2012. márc. 18. 12:19
11/24 anonim válasza:
Nem!Ő meg kapja ezért a fizetését,én meg szarul állok anyagilag.Régebben adtam,én hülye volt hogy még egy 500-as borravalót is a taxisnak :S
13/24 anonim válasza:
Parasztok gyülekezete az itt hozzá szolok nagy része !!Söt inkább csöves!!
14/24 anonim válasza:
Te meg előbb tanulj meg helyesen írni!
15/24 anonim válasza:
Már ne haragudj, de én azért vásárolok netről, mert olcsóbban kapom meg, mintha boltban venném. Akkor miért adjam oda azt a pénzt a futárnak, amit megspórolok?
És igen, kap fizetést. Biztos nem sokat, de én se kapok sokat. Csak nekem nem ad senki borravalót.
18/24 anonim válasza:
Jólvan, aki sóherezik meg zsidózik, mennyi borravalót szokott adni? csak hogy a kérdésre válaszoljunk.
19/24 anonim válasza:
Lehet, hogy semennyit, mert ő pont egy futár. :-D
20/24 anonim válasza:
# 16/19 vagyok
Ha rendelek valamit akkor 300 adok,ha ennyit nem tudok adni akkor nem rendelek,ennyi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!