Mennyibe kerül utánvéttel postázni egy babakocsit? Vagy futár?
Figyelt kérdés
A posta oldalán próbáltam kisilabizálni, de nem igazán egyértelmű. Adott fel valaki mostanában ilyesmit? Melyik szolgáltatóval? Mennyiért? Köszi!2012. jan. 15. 17:36
1/7 anonim válasza:
A futár kb 2500 ft a posta 2000ft.
2/7 anonim válasza:
Az utánvét igen drága, többszöröse a futárnak. Semmiképpen nem javaslom.
3/7 anonim válasza:
Szia!
A posta honlapján van egy díjkalkulátor ahol ki tudod számolni pontosan mennyibe fog kerülni az adott termék küldése.Be tudod állítani honnan hova és hány kilót küldesz a gép pedig kiírja mennyibe fog ez kerülni.Sajnos átmenetileg szünetel de pár napja én még kiszámoltam vele valamit ugyhogy valószínű hamar működik majd az oldal.Én 160 km távolságból rendeltem egy kb 7 kilós csomagot ez 1050Ft-ba került.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszi mindenkinek. A végeredmény: posta start csomaggal 1770 ft-ért el lehet küldeni max 30 kilós cuccot. Ebben benne van az utánvét ára is, max. 20 ezer ft-ig.
Sőt, garantált 2 napos kézbesités :)
2012. jan. 16. 12:35
7/7 anonim válasza:
Én nemrég iker babakocsit postáztam. Kb 2000 forint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!