Hat fős családok milyen autótok van?
Figyelt kérdés
Olcsóbbakra lennék kíváncsi.2012. szept. 28. 01:26
11/19 anonim válasza:
Szia! :) Én a Fiat Multiplát mondanám, bár nem egy szépség. Illetve szüleimnek volt egy Hyundai H1-ese, ami 6 személyes volt, igaz ők nem emiatt vették. Az egy szuper autó volt, nagyon szerették, lehet bele pakolni bőven, és hátul is nagyon kényelmes. :)
12/19 anonim válasza:
Nekünk Chrysler voyager van, már régóta, de jobb a grand voyager, nagyobb a csomagtartó. Nagyon jól felszerelt autó, olcsóbb is, mint a hasonlók.
ez pl a miénk volt, mi hirdettük, mert dízelt akartunk helyette, ami azóta már megvan. Apósoméknak is ilyenjük volt, csak újabb. Szupi autó:) imádjuk...
13/19 anonim válasza:
Jó bocsi én még csak egy kabinút láttam ilyenből, de amit linkeltél az double-cab így értem.
14/19 anonim válasza:
Létezik 7 személyes Dacia, elég olcsók.
16/19 A kérdező kommentje:
Kedves első! Jól betaláltál ide! :)
Még nincsen négy gyerek, csak tervben, és gazdagok sem vagyunk, stb...stb... és én sem irigyellek téged! :)
Köszi a válaszokat, elkezdek nézelődni!
2012. szept. 28. 16:22
17/19 anonim válasza:
Nekunk Zafirank van igaz csak 4 fos a csaladunk (abbol egy fo meg pocakbaba).
Mi elegedettek vagyunk vele :)
18/19 anonim válasza:
Nekünk zafiránk lesz, igaz csak 4 fős lesz a család májusban. Viszont anyukám is gyakran utaziok velünk, meg a hugom. Rájuk is kell gondolnunk. Na meg, ha nem használunk 7 ülést, akkor van egy jóóóóó nagy csomagtartónk :) Amúgy nem szeretem az opelt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!