Nagycsaládosok: hány gyerkőcötök van és milyen autótok? Hogyan fértek el a kocsiban?
Nálunk macerásabb volt a helyzet. 5 gyerek és egy Opel Omega. Ez azt jelentette, hogy ha az egész család utazott, akkor 2 autó kellett, egyedül nem is tudtam vinni Őket sehova, csak a faluig földúton. Mivel tanyán élünk, és a suli 5 km-re van, ezt a távot kénytelen voltam minden nap megcsinálni úgy, hogy az első ülésen a babahordozó, hátul egy gyerekülés, a 3 nagy meg 2 helyre zsúfolódott be. Hát ott is ment az ölés rendesen, hogy kinek a könyöke kinek az oldalába állt be éppen.
3 hete végre megoldódott a helyzet. Vettünk egy 7 személyes Pajerot. Ebbe beférünk, és a terepet is jól bírja. Most azon vitáznak, hogy ki üljön a leghátsó sorba, mert az most újdonság.
Volkswagen Passat, egy régebbi fajta. Pont azért, mert amellett, hogy nem túl drága, elég megbízható, és kényelmesen elférünk hátul. Már felnőttünk, és még mindig elférünk :D
De középen utazni mindenki mindig utál. Szóval amiatt szerintem felesleges új autót venni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!