Sokan vagyunk itt nagycsaládosok? Mit szólt a környezetetek hozzá?
Mindig lesznek olyanok, akik szerint túl sok a gyerek, anyámra a 3 gyerekkel azt mondták, hogy gyerekgyárós. Akkor mit szólnának volt szobatárshoz, akinek 8!!! testvére van? :D
Ha neked jó így, akkor más ne érdekeljen :)
Szia! Nekem nincs jó tapasztalatom a nagycsaládosokkal:-( Persze tudom, hogy vannak kivételek, és ez nem támadás! Akiket ismerek folyamatos sírásba, kéregetésbe vannak(nem kisebbségiek).Ha van valami rögtön azzal érvelnek, hogy persze mert nekik három van és olyan nehéz... Olyat is ismerek, aki mindig szétszórja a gyerekeit. Minden hétvégén a nagyinál vannak, ha szünet van(nyáron jún-szept1) akkor is, mert anyuci fáradt és nem bírja elviselni a káoszt. Annyira sajnáltam Őket, amikor a játszótéren közölték a fiammal, hogy mennyire szerencsés mert mindig az anyukájával van:-(
A közvetlen közelembe is van nagycsaládos, onnan megkaptam, hogy mindent rosszul csinálok a gyerekekkel, és különben is ne merjek fáradt lenni hiszen csak 2 gyerekem van...
Mesélhetnék még, de inkább nem. Pedig tudom, hogy vannak jó nagycsaládosok is, csak sajnos eddig még 1 sem találkoztam:-( Remélem Ti azok vagytok:-)
Kettő van (3 éves, és 16 hónapos) tervezzük a harmadikat, de ha a családban ez szóba kerül, leszólnak érte, mert hogy a mai világban anyagilag nem szabad többet vállalni.
Most költözünk kertes házba, családi kölcsönből, amit 4 év alatt (fix havi) fizetünk vissza, utána semmilyen hitelünk nem lesz. A férjem idén (ha elköltöztünk utána, mert ő építi a házat) fél évre Németországba megy dolgozni, hogy legyen egy kis tartalékunk, nagyobb autónk, meg hogy a plusz kiadásokat (mert az egy építkezésnél mindig akad) fedezni tudjuk. Szóval átgondoltuk, megterveztük, megküzdünk érte keményen. Ősszel szeretnék teherbe esni a harmadikkal, januártól már a férjem is itthon fog dolgozni.
Bocs,de olyan irigy vagyok!!!! :-)
Nekem eddig csak 3 gyerkőcöm van,de még úgy szeretnék legalább ugyan ennyit!! - a páromnak elég a 3.
Én teszek rá ki mit gondol,ki mit mond-bár egy vita hevében a fejemhez vágták,hogy "gyártom a kölyköket" de konkrétan nem érdekel a dolog!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!! :-D
Üdv:3 lányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!