Sokan vagyunk itt nagycsaládosok? Mit szólt a környezetetek hozzá?
Ez most csak eszembe jutott,hogy:
Anyánk engem várt (4.),amikor a képébe mondták azt,hogy mennyire sajnálják ezért- mondjuk azt még nem is tudták hogy nem éppen tervezett gyerek vagyok :-) - és hogy ők nem vállalnának még egy gyereket- az illető akkor várta a 3. gyerekét. Pár évre rá megszülte az asszony a negyediket! Ezért lehetett anno nagy szája! de azt tudni kell még,hogy az adott kicsi fiúnak is egy neveletlen valami volt! Apámnak egyszer úgy köszönt,hogy kapd be a ... - kicsi faluban történt az eset.
Üdv: 3 lányos
Szia!
Én is nagycsaládos vagyok , 5 gyerekem van , 3 fiú és két lány. A legnagyobb 10 éves , a legkisebb 10 hónapos. Mindig is nagycsaládot szerettem volna és nagyon boldog vagyok , hogy így alakult. Hogy mit szól hozzá a környezetem? A szemembe semmit , csak a hátam mögött suttognak. Amúgy nagyvárosban lakunk. Persze tudom hogy egy kis faluban sokkal rosszabb a helyzet , ott jobban megszólják az embereket.
Jó a nagycsalád !
Minden nagycsaládosnak sok boldogságot , örömöt és kitartást kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!