Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sokan vagyunk itt nagycsaládos...

Sokan vagyunk itt nagycsaládosok? Mit szólt a környezetetek hozzá?

Figyelt kérdés
Én most várom a negyedik babámat és nagyon boldog vagyok.egyenlőre kevesen tudnak róla, mert a faluba ahol lakom már a 3 gyerkőcnél is azt hajtogatták mi lesz velem 3 gyerekkel és sajnáltak. ( bár nem nagyon érdekel a véleményük imádom őket)

2012. jan. 25. 12:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Helló, én is itt vagyok. Már olvastam a kérdést a kiírásakor,csak nem volt időm írni. 3 pici gyerekem van, 3 éves kislány és 1,5 éves egypetéjű ikerfiúk. 3 gyereket terveztünk, de így hogy két terhességgel meglett, inkább már úgy vagyok vele hogy 3 terhességet szerettem volna. Szóval még szóba van egy baba, valamikor egy jó év múlva, hogy mire születne, az ikrek is ovisok legyenek. És igen, engem is már az ikrekkel való terhességemkor nagyon sajnáltak sokan, és most is, hogy milyen nehéz lehet nekem, nem cserélnének velem, jaj szegény, meg ilyesmi. Hát még ha majd megtudják hogy esetleg jön a negyedik!! Kis faluban lakunk, lesz visszhang majd biztosan. :-)
2012. jan. 26. 10:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez most csak eszembe jutott,hogy:

Anyánk engem várt (4.),amikor a képébe mondták azt,hogy mennyire sajnálják ezért- mondjuk azt még nem is tudták hogy nem éppen tervezett gyerek vagyok :-) - és hogy ők nem vállalnának még egy gyereket- az illető akkor várta a 3. gyerekét. Pár évre rá megszülte az asszony a negyediket! Ezért lehetett anno nagy szája! de azt tudni kell még,hogy az adott kicsi fiúnak is egy neveletlen valami volt! Apámnak egyszer úgy köszönt,hogy kapd be a ... - kicsi faluban történt az eset.

Üdv: 3 lányos

2012. jan. 26. 13:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is nagycsaládos vagyok , 5 gyerekem van , 3 fiú és két lány. A legnagyobb 10 éves , a legkisebb 10 hónapos. Mindig is nagycsaládot szerettem volna és nagyon boldog vagyok , hogy így alakult. Hogy mit szól hozzá a környezetem? A szemembe semmit , csak a hátam mögött suttognak. Amúgy nagyvárosban lakunk. Persze tudom hogy egy kis faluban sokkal rosszabb a helyzet , ott jobban megszólják az embereket.

Jó a nagycsalád !

Minden nagycsaládosnak sok boldogságot , örömöt és kitartást kívánok!!

2012. febr. 2. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!