Bocs az off ért a kérdező nem erre kíváncsi hogy mi van még eben a nehéz világban neked nem tök mind1 nem neked kell felnevelni ők így akarták nekik jó akkor nem mind1. Kedves Kérdező .Nem tudom neked mi számít olcsóbbnak mi négyen vagyunk a mostani kocsink 5 személyes de nagyobbat szeretnénk egy opel zafirát ami 7 személyes.
2012. szept. 28. 06:54
3/19 anonim válasza:
Kedves első, egyrészt nem neked kell felnevelni, másrészt én is nagy családot szeretnék!
Nem tudom mi az az olcsóbb, de Ford Galaxy jó választás. A zafirát nem tudom, de sokan dicsérik. Esetleg WV sharan.
2012. szept. 28. 07:12
5/19 anonim válasza:
A Chevrolet Orlando is jónak tűnik én azzal szemezek, de nem hiszem, hogy lesz belőle valami.
2012. szept. 28. 08:26
6/19 anonim válasza:
De "szeretem" az ilyen beszólásokat (mi is kapunk belőle bőven pedig normálisan élünk most várjuk a negyedik babát).
Opel Zafiránk lesz!!! Már régebben kinéztük. Természetesen használt.
2012. szept. 28. 09:30
7/19 anonim válasza:
6 személyes Kia K 2700 :-) A vállalkozás miatt lett ilyen autó,és kettőt nem tudtunk volna fenntartani,így dupla hasznú! :-D
Üdv: 3 lányos,21hkm
2012. szept. 28. 11:39
8/19 anonim válasza:
Bocsi utolsó de itt a vezetőfülkében van 6 hely? :) Vagy a platón utaznak a gyerekek??? Bocsi csak én még eddig ezt teherautóént láttam csak.
2012. szept. 28. 11:46
9/19 anonim válasza:
:-D A fülkében. - Nem logikus?
Elől 3 és hátul is 3. Elöl a középső ülés lehajtva a pohártartó. Tök praktikus. Ezután van a plató. Mintha egy személyautó utánfutóval lenne felszerelve,csak nagyobb,így a haszna is nagyobb :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!