Nincs kicsit túlparázva ez a mekkora lakásba lehet 2-3 gyereket vállalni kérdés?
Figyelt kérdés
Nem akarom bántani akik 120-130-140 nm-en élnek mert mindenki maga érzi mi a jó neki, vagy ha örökölte a házat és ez van akkor persze érthető. Most olvastam egy kérdést (de már korábban is találkoztam a jelenséggel) hogy sokan írják hogy 2 gyerek 100 nm, de ha lenne még egy akkor bővíteni kell a lakást. Minek ekkora ház 3 gyerekhez? Megfordítva a kérdést 3 gyerekhez minimum 100-120 nm-es ház KELL? Vagy csak itt válaszolnak pont véletlen olyanok akik ekkora lakásokban-házakban élnek, vagy M.o.n ez az általános, azaz azért születik csak 1.4 gyerek (statisztika) mert kisebb lakásban élnek sokan?2012. szept. 25. 14:36
31/32 A kérdező kommentje:
mert 120 nm az már egy nagy ház szerintem...Persze lehet feltételezni hogy a 120 nm az 2 nagy szobából áll csak de azért jellemzően nem így van. A 120 nm és a 40 nm között van a 70-80 nm például:))
2012. szept. 26. 15:25
32/32 anonim válasza:
Sajnos nem igazán értek egyet veled, mert az egyik véglet valóban a minimális nm,mikor 7-en laknak 1 szobában stb.. de a másik véglet nem a 120 nm, az talán középtájékon van, de egyáltalán nem nevezném luxusnak, másik végletnek meg pláne nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!