Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? Hogy lehet...

Mi a véleményetek? Hogy lehet így gyereket vállalni? Nyomorúság nyomorúság hátára?

Figyelt kérdés
ma láttam a tv-ben azt az anyukát, akinek a kislánya nem rég kapott új szívet. Az elmondása alapján eddig egy fészerben laktak, az apuka 50 e ft-ot keres, kaptak egy lakást, ami viszont felújításra szorul, de arra nem futja, ám anyuka újból terhes. A beteg kislányát se tudja sehova hazavinni, erre szül még egyet. Én nem megbántásból mondom, mert sajnálom a kislányt s hogy ilyen helyzetbe kerültek, de akkor minek kell megint a gyerek? És ha ő is beteg lesz?
2012. szept. 20. 12:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%
Milyen végzettsége lehet apucinak, ha 50000,. et keres? És anyucinak, ha semmit se keres? Nagyon megható az ilyen család. Kár, hogy nem ez az egy van belőle. Kaptak egy házat ingyen. De ki kéne festeni. Be kéne rendezni. Fenn kéne tartani. Fűteni is kéne. Meg ennivalót venni. Most akkooo aggyunk?
2012. szept. 20. 12:57
 2/17 anonim ***** válasza:
24%
Gondolom, ha ennyire szegények, akkor fogmzásgátlásrs sincs pénzük...
 3/17 anonim ***** válasza:
75%

Az ilyentől elvetetném a gyereket, ennél jobb sorsot érdemel.

A két barom szülő meg haljon éhen, hogy ennyi eszük van, basszus, csak a gyerekeket ne szülnék nyomorba!

4/17 A kérdező kommentje:
hát lehet becsúszott a gyerek, azt nem tudom, gondolom ilyet nem nyilatkozna le a tv-ben. Az anyukáról meg azt gondolom gyes-en lehet, vagy ilyesmi, s a beteg lánya miatt nem dolgozik amúgy sem. Egyébként el is akarják venni tőle a gyereket...
2012. szept. 20. 13:01
 5/17 anonim ***** válasza:
85%

Én is láttam reggel ezt. Nem tudom, hogy gondolja. Mi az, hogy annyira szegények, hogy nincs pénz fogamzásgátlásra? Pár száz forintért lehet kapni gumit és meg van oldva a dolog. Pár száz forintos gumira nincs pénz, de második gyerekre lesz ami kb. az évek alatt milliókat jelent mire felneveli?

Ugyanmááár, az ilyen ne vállaljon gyereket! Sajnálom, hogy egyesek arra nem képesek, hogy előre gondolkodjanak..

2012. szept. 20. 13:02
 6/17 anonim ***** válasza:
19%
Van akinek EGY százas már gond, ha ennyivel kevesebb van naponta, annak a pár száz Ft-os gumi igencsak probléma. A gyerek meg lesz, elvetetni nem akarják/tudják...
2012. szept. 20. 13:05
 7/17 anonim ***** válasza:
87%

Akkor nem kell szexelni, ha nincs rá pénz, hogy védekezzenek, illetve ha nem tudják a tetteik után vállalni a felelősséget. Máshogy is meg lehet oldani ezeket a dolgokat, úgy, hogy az illető még véletlenül se essen teherbe.

Szóval ezek csak kifogások véleményem szerint, aminek természetesen az a szerencsétlen gyerek fogja inni a levét.

2012. szept. 20. 13:09
 8/17 anonim ***** válasza:
87%
Ha nincs sokezer ft tablettára, se párszáz ft gumira, akkor én inkább lemondanék az élvezetről és nem szexelnék, de nem hagynám, h a családom, a már meglévő gyerekem éhezzen, nyomorogjon! Van megoldás, akkor is, ha drasztikus.
2012. szept. 20. 13:13
 9/17 anonim ***** válasza:
84%

Nem tom,fel tűnt e valakinek,de most sem egy magyar családról beszélgettek!!- nem vagyok faj gyűlölő,de azért feltűnt a dolog!

Szívből sajnálom a kislányt,és a születendő gyermeket,valamint azokat az ostobákat,akik a szülőknek próbálnak segíteni!!

Ilyeneknek nem való a segítség,ilyeneknek gyerek sem való. Az ilyeneket,akik ennyire a semmire "vállalnak" (nem is Ők vállalják,hanem az adófizetők!!) gyereket, kitenném egy lakatlan szigetre,ahol van édes-víz,vannak gyümölcsfák,mert egy társadalomba sem valók az ilyenek! Ezért vagyunk ott,ahol!

Sok körülményt meg tudok érteni,magunk is voltunk olyan helyzetben,amibe más már nem vállalt volna egy gyermeket sem,de akkor is saját házunk volt,akkor sem sajnáltattam magunkat a tv-ben,sőt,az utcán sem!! De ezt a "jelenséget" nem tudom megérteni!!

Nem felelőtlenség amit tesznek,hanem csak felismerték ők is az emberek jó szándékát,amit ki is használnak!!

2012. szept. 20. 13:27
 10/17 anonim ***** válasza:
82%
Ugyanez a kérdés fogalmazódott meg bennem pár napja, mikor a hírekben volt, hogy hármas ikrek születtek, van már 2 gyerekük, de munka-élhető lakás-pénz az nincs... pontosan tudom, hogy nem biztos, hogy tehetnek erről, mert lehet amikor az első gyerkőcöket vállalták jól éltek, de könyörgöm minek vállaltak volna még egyet, ha amúgy sincs miből élni? most persze segítenek-gyűjtenek nekik, és nem is sajnálom tőlük, azok a picik semmiről sem tehetnek, de nem várhatják, hogy felneveljék a sajnálkozó emberek őket!
2012. szept. 20. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!