Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok egy ilyen...

Ti mit gondoltok egy ilyen anyukáról?

Figyelt kérdés

Voltam ma az Ikeában, volt ott egy anyuka egy kb 1 éves babával aki mászott a földön. Jól fel volt öltöztetve, figyelt rá az anyja és egyszer láttam hogy a kezét is megtörli nedves törlővel meg rászólt ha valamit a szájába akart venni vagy útban volt másnak, de mégis....

Ráadásul Nike ruha volt rajta, ami alaposan koszos lett gondolom a végére és talán tönkre is ment.

Ez csak nekem furcsa?

2012. szept. 24. 16:44
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Nem olyan nagy probléma szerintem amit leirtál. Az hogy az ikeában mászik semmi gond.Az ikea tényleg család és bababarát hely. :) A Nike ruci? Ez van.. Van aki megteheti hogy megveszi a gyereknek.Egyébként az én lányom tudod meddig mászott? 16hónapos koráig. Addig le se tehettem volna? Mondjuk én csak az étkező részen szoktam letenni általában..S ha megyünk is célirányosan.
2012. szept. 25. 11:46
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt mert ott mászik a gyerek egy üzletben. Jól, az Ikea nagy, gondolom a gyerek nem volt el a kocsiban, de akkor is. Menjen gyerek nélkül, ha olyan fontos. "

Az ikea nem véletlenül hirdeti magát családi bútorboltnak, nem véletlen, hogy van baba-mama helység, nem véletlen, hogy több helyen az üzletben elhelyeztek gyerekjátékokat és az sem véletlen, hogy az éttermi részen van gyereksarok, mikro bébiételnek, stb. Nem véletlen, hogy svédek: ott egy vásárlás kedvéért nem hagyják otthon a gyereket, abban az országban a gyerek nem nyűg, nem egy fölösleges zavaró kolonc. Itt bezzeg sírnak, hogy nem születik elég gyerek, de valójában csak addig szeretik itt a gyerekeket, amíg nincsenek százméteres körzetben. Az ikea családbarát hely, akinek ne tetszik, annak ott a kika vagy bármi más.

"Mindenki meg tudja oldani."

Nem, nem mindenki.

"Nem jó sem a gyereknek, sem a többi vásárlónak."

A gyerekek imádják, élvezik, hogy végre nem az van: ne nyúlj hozzá, nem szabad! juj, oda nem mászhatsz fel! ne, ne lépj rá!

A többi vásárló meg vagy menjen az esti órákban amikor garantáltan kevesebb a gyerek, vagy fogadja el, hogy ezek a svédek nem potenciális rombolónak tekintik a kispurdékat, hanem leendő vásárlóknak és nekik az a lényeg, hogy az egész család jól érezze magát ott (és így persze amikor bútorvásárlás jön náluk szóba, akkor az ikea neve merüljön fel)

"Másrészt meg adott volna rá egy szar ruhát. Egy Nike azért nem arra való, hogy mászás közben a baba tönkretegye."

Közöd? Ismerős meg vendégségben azt látta, hogy a gyerekszobába perzsaszőnyeget raktak. Mert megtehetik. Éééés? Amúgy nekünk is rengeteg márkás cuccunk van. Tudod mennyit fizettem ezekért? SEMMIT. Mert mind örököltük.

Na meg azt vettem észre, hogy ha egy ilyen picinél várok, félreteszem, akkor szépen kinövi anélkül, hogy hord volna rendesen. Nem azért van a ruha hogy viseljük?

2012. szept. 25. 13:10
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Két napja én is mászattam a gyerekemet az Örs vezér téri Ikeában, az emberek nagyon kedvesen mosolyogtak és kérdezgették, hogy hány hónapos. Nem úgy tűnt, hogy bárkit is zavartunk volna. (Nem Nike ruhában volt, szóval nem rólunk szólt a kérdés.)
2012. szept. 25. 20:49
 34/34 anonim ***** válasza:
32es tejesen igazad van az ikea tényleg családbarát hely.
2012. szept. 27. 05:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!