Mit gondoltok? Ez most hogy van, vagy mit tegyek?
20-án voltam a nőgyógyászomnál,hogy 4hónapja megkeveredett a menstruáciom,össze-vissza vérzek,van,hogy alvadt vér ömlik belőlem,és nagyon görcsölök,állandóan.Jobb és baloldali petefészekcisztát talált,mindegyik 6cm kb.Mivel még szoptattam,azt javasolta,szoktassam le azonnal a kisgyereket.Ezt is tettem,azóta nem kap cicit.Ma reggel arra keltem,hogy vértócsa van alattam,és szörnyen görcsölök,valamint kisugárzott a derekamba is.Dél fele,hivtunk mentőt,amint kiértek,kérdezte,a mentős,hol a táskám,mert tuti benntfognak,és majdnem csak "leb***ott kedvesen,hogy már rég kihivhattam volna őket,mert ez nem játék...beértünk az ügyeletes nőgyógyászatra,nagy kegyelmesen 20perc után megérkezett a doktornő,és full flegmán megkérdezte mi a bajom.Elmondtam neki az előbb leirtakat,ő közbe olvasta az utolsó papiromat,amibe ugye bennevolt a 2ciszta.Erre azt mondja üljek fel az asztalra,megvizsgál.Éppenhogy felültem,elkezdett belőlem ömleni a vér,erre közli velem,hogy ez tök természetes mivel nem szoptatok már,a fájdalmaim meg csak nem akkorák,hogy bennt kelljen fognia,mert látja,hogy van 10.ére műtéti iidőpontom,hogy kivegyék a cystákat,és addig birjam már ki.Majdnem hidba mentem le,olyan ideg elkapott.Mentem ki,mondom inkább nem szolok,mert csak jobban felhuz,jobban begörcsölök.Erre olvasom a papirt,amit kinyomtatott,hogy alhasi fájdalmaim nincsenek(aztán meg se kérdezte),jobb oldali dionyi cysta,bal oldalt semmi.Én azt mondtam lelövöm,nem elég,hogy egy nagy paraszt volt,még a doktori papirját is a jozsón vette!!!!Azóta is görcsölök,szörnyen,de a vérzésem alább csökkent.Ilyenkor mit csináljak??Mikor lehet a nőgyógyászaton váltás???
Válaszokat előre is köszönöm!
Hihetetlen és felháborító!
Nem pesti vagy véletlenül? Ajánlanék valakit, vasárnap is eléred.
Sajnálom, remélem jön egy fehérvári és segít. A helyedben elmennék egy dokihoz még ma, ha van rá keret. Muszáj lenne.
Nincs maszek doki Fehérváron? A neten vannak elérhetőségek, talán ráér vasárnap este, a legtöbb magándoki hétvégén is fogad, ha baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!