Miért néznek le? Ti mit gondoltok erről?
21 éves vagyok, van két gyermekem! Az elsőt 17 évesen szültem.
Emiatt furcsán néznem rám, el ítélnek! Mindenki azt mondja, elkellett volna vetetni őket! Nekem ez eszembe sem jutott, soha nem tennék ilyet!
Nem értem, mért néznek le, hisz a gyermekeimnek mindenük megvan, becsülettel nevelem őket!
Sőt sokan leis prostiznak, pedig a gyerekek apjával voltam legelőször, és azóta sem voltam mással!
De még a saját anyám, az óvónők, szinte mindenki!
És már depis lettem, olyan rossz érzés!
Aki meg sorba jár abortuszra, azt meg védik!
Utolsó jol mondja.
Én 20 vagyok, mi most tervezzük az elsőt és mindenki ellene van. De nem érdekel senki. Mióta lesz@rom anyámat, nem tartom a kapcsolatot vele teljesen jól érzem magam, nem érdekel ha pletykál rólam csinálhat amit akar, nehogymár miatta érezzem rosszul magam, ami kihat a páromra is és majd a gyerekeinkre.
Az emberek többségének ez furcsa. De a te döntésed, te életed, légy inkább büszke a döntéseidre másokra meg ne figyelj. Ha valaki beszól, egyszerűen kérd meg, hogy törődjön a saját dolgával.
off: miért van minden mondat végén !-jel?
Ne foglalkozz vele. Ha 40 körül szültél volna, akkor azért kapnád a megjegyzéseket. Van 2 gyereked, örülj nekik és ne foglalkozz mások véleményével.
Anyukádtól azért megkérdezném, hogy miért ilyen veled. Pont Ő az, akinek melletted kéne állnia, nem csináltál semmi rosszat, csak lett egy családod.
Köszönöm a válaszokat.
Nemtudom mért rakok minden mondat végére felkiáltót, ez egy hülye szokás! :)
Nem vagyok mérges, csak már kezdek depis lenni.
Én úgy gondolom, jól cselekedtem mikor nem az abortusz mellett döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!