Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért néznek le? Ti mit...

Miért néznek le? Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, van két gyermekem! Az elsőt 17 évesen szültem.

Emiatt furcsán néznem rám, el ítélnek! Mindenki azt mondja, elkellett volna vetetni őket! Nekem ez eszembe sem jutott, soha nem tennék ilyet!

Nem értem, mért néznek le, hisz a gyermekeimnek mindenük megvan, becsülettel nevelem őket!

Sőt sokan leis prostiznak, pedig a gyerekek apjával voltam legelőször, és azóta sem voltam mással!

2012. aug. 16. 12:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Rossz emberek vesznek körül,nem benned van a gond.
2012. aug. 16. 12:19
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
ne barátkozz velük. Aki akar, bármibe beleköt.
2012. aug. 16. 12:22
 3/11 A kérdező kommentje:

De még a saját anyám, az óvónők, szinte mindenki!

És már depis lettem, olyan rossz érzés!

Aki meg sorba jár abortuszra, azt meg védik!

2012. aug. 16. 12:27
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Tudod milyen rövid az élet????????Sz@rd már le, hogy az anyukádtól kezdve a utolsó szomszédig, hogy ki mit gondol.Nézz rá a gyerekeidre és velük foglalkoz-elcsépelt szöveg, de napról-napra így kell élni.Foglakozni mások véleményével?A pszichiátrián kötnék ki :D.
2012. aug. 16. 13:06
 5/11 anonim ***** válasza:

Utolsó jol mondja.

Én 20 vagyok, mi most tervezzük az elsőt és mindenki ellene van. De nem érdekel senki. Mióta lesz@rom anyámat, nem tartom a kapcsolatot vele teljesen jól érzem magam, nem érdekel ha pletykál rólam csinálhat amit akar, nehogymár miatta érezzem rosszul magam, ami kihat a páromra is és majd a gyerekeinkre.

2012. aug. 16. 13:44
 6/11 anonim ***** válasza:

Az emberek többségének ez furcsa. De a te döntésed, te életed, légy inkább büszke a döntéseidre másokra meg ne figyelj. Ha valaki beszól, egyszerűen kérd meg, hogy törődjön a saját dolgával.

off: miért van minden mondat végén !-jel?

2012. aug. 16. 15:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele. Ha 40 körül szültél volna, akkor azért kapnád a megjegyzéseket. Van 2 gyereked, örülj nekik és ne foglalkozz mások véleményével.

Anyukádtól azért megkérdezném, hogy miért ilyen veled. Pont Ő az, akinek melletted kéne állnia, nem csináltál semmi rosszat, csak lett egy családod.

2012. aug. 16. 17:13
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nemtudom mért rakok minden mondat végére felkiáltót, ez egy hülye szokás! :)

2012. aug. 16. 17:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Ok értem. Azt hittem történt valami és nagyon mérges vagy. Sajnos az emberek többsége képtelen elfogadni azt ha valaki kicsit más, mint a többség. Engem néha nagyon kitudnak akasztani a butaságokkal.
2012. aug. 17. 12:23
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem vagyok mérges, csak már kezdek depis lenni.

Én úgy gondolom, jól cselekedtem mikor nem az abortusz mellett döntöttem.

2012. aug. 17. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!