Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért néznek le? Ti mit...

Miért néznek le? Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, van két gyermekem! Az elsőt 17 évesen szültem.

Emiatt furcsán néznem rám, el ítélnek! Mindenki azt mondja, elkellett volna vetetni őket! Nekem ez eszembe sem jutott, soha nem tennék ilyet!

Nem értem, mért néznek le, hisz a gyermekeimnek mindenük megvan, becsülettel nevelem őket!

Sőt sokan leis prostiznak, pedig a gyerekek apjával voltam legelőször, és azóta sem voltam mással!

2012. aug. 16. 12:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy jól cselekedtél :-) Légy büszke magadra én is fiatalon akartam gyereket, de mindenki mondta, hogy tanulj, kicsit dolgozz előtte.. Aztán 30 évesen most próbálok teherbeesni és ha belegondolok mennyi energiám volt 20 évesen.. Most rettegek, hogy túl gyenge vagyok a gyerekneveléshez (a sok stressz a suliban meg a munkában egy senkit csinált belőlem, semmi erőm nincs és állandóan izgulok minden apróság miatt).
2012. aug. 17. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!