Ti mit gondoltok egy ilyen anyukáról?
Voltam ma az Ikeában, volt ott egy anyuka egy kb 1 éves babával aki mászott a földön. Jól fel volt öltöztetve, figyelt rá az anyja és egyszer láttam hogy a kezét is megtörli nedves törlővel meg rászólt ha valamit a szájába akart venni vagy útban volt másnak, de mégis....
Ráadásul Nike ruha volt rajta, ami alaposan koszos lett gondolom a végére és talán tönkre is ment.
Ez csak nekem furcsa?
kedves kérdezö
csak neked furcsa.ugy látom söt a többiek kérdést se értik ugy látom hiszen itt semmi baj nem volt a gyerek-anyuka körül.
Egyrészt mert ott mászik a gyerek egy üzletben. Jól, az Ikea nagy, gondolom a gyerek nem volt el a kocsiban, de akkor is. Menjen gyerek nélkül, ha olyan fontos. Mindenki meg tudja oldani. Nem jó sem a gyereknek, sem a többi vásárlónak.
Másrészt meg adott volna rá egy szar ruhát. Egy Nike azért nem arra való, hogy mászás közben a baba tönkretegye.
Én meg a nyolc hónapos lányomat teszem le simán a játszótéren, hadd másszon. Időnként előkerülnek kis kavicsok, levelek a kakijából.
Most az lenne a jó, ha a babkocsiban, leszíjazva üvölt a gyerek?
Hmm.Nem érdekes?Mindannyian jól le lettünk pontozva,csak mert nem a kérdezővel értünk egyet.
Egyébként szerintem rajtad kívül senkit nem zavart az a baba.És hogy Nike ruhában mászott.Mi van akkor?Mindenki abban teszi le a gyerekét a földre amiben akarja,ha 20 ezres ruhában akkor abban.Most vitte volna a gyereket otthoni ruhában?És miért kéne otthon hagyni a gyereket?Képzeld lehet gyerekkel is vásárolni!
Hát, nem tudom ebben mi a jó a gyereknek. Koszban ott mászni... Max annyi, hogy tönkreteszi a ruháját.
És igenis úgy gondolom, hogy zavarja a többi vásárlót is. Nincs mindenki hozzászokva hogy egy gyerek mászkál a lába alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!