Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok egy ilyen...

Ti mit gondoltok egy ilyen anyukáról?

Figyelt kérdés

Voltam ma az Ikeában, volt ott egy anyuka egy kb 1 éves babával aki mászott a földön. Jól fel volt öltöztetve, figyelt rá az anyja és egyszer láttam hogy a kezét is megtörli nedves törlővel meg rászólt ha valamit a szájába akart venni vagy útban volt másnak, de mégis....

Ráadásul Nike ruha volt rajta, ami alaposan koszos lett gondolom a végére és talán tönkre is ment.

Ez csak nekem furcsa?

2012. szept. 24. 16:44
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
84%

kedves kérdezö

csak neked furcsa.ugy látom söt a többiek kérdést se értik ugy látom hiszen itt semmi baj nem volt a gyerek-anyuka körül.

2012. szept. 24. 18:44
 12/34 A kérdező kommentje:

Egyrészt mert ott mászik a gyerek egy üzletben. Jól, az Ikea nagy, gondolom a gyerek nem volt el a kocsiban, de akkor is. Menjen gyerek nélkül, ha olyan fontos. Mindenki meg tudja oldani. Nem jó sem a gyereknek, sem a többi vásárlónak.

Másrészt meg adott volna rá egy szar ruhát. Egy Nike azért nem arra való, hogy mászás közben a baba tönkretegye.

2012. szept. 24. 18:58
 13/34 anonim ***** válasza:
87%

Én meg a nyolc hónapos lányomat teszem le simán a játszótéren, hadd másszon. Időnként előkerülnek kis kavicsok, levelek a kakijából.

Most az lenne a jó, ha a babkocsiban, leszíjazva üvölt a gyerek?

2012. szept. 24. 18:58
 14/34 anonim ***** válasza:
94%
Már ne is haragudj,Neked ahhoz mi közöd,illetve miért fáj,hogy Nike ruhában mászatja?!Mellesleg a Next ruhák sem olcsóbbak,csak azt legfeljebb nem ismerted volna fel...irígy vagy?!Szerintem semmi gond nincs az ilyen anyukával.És szíve joga oda menni a kicsijével,ahova csak akar.Mellesleg az Ikeában pont jó helyen voltak...2gyerekes+39hkm
2012. szept. 24. 19:04
 15/34 anonim ***** válasza:
84%
Ez megint egy olyan kérdés, amit olyan tett fel, akinek nincs gyereke. Egyébként előbb növi ki a Nike-t, mint hogy tönkretegye.
2012. szept. 24. 19:11
 16/34 anonim ***** válasza:
Most ezzel mi a baj? Hogy az Ikeában mászott a baba?? rendesen fel volt öltözve megtörölték a kezét ebben mi a gond? Én olyat láttam hogy az utcán lerakták mászni a gyereket nekem az volt fura.Mi bajod azzal,hogy Nike ruhában van? Abba öltözteti amibe akarja,nem hinném,hogy eg ykis mászástól tönkre menne.
2012. szept. 24. 20:09
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
még annyi kérdező,nem hinném,hogy a baba vagy bárki szenvedett rajtad kívül!
2012. szept. 24. 20:10
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Hmm.Nem érdekes?Mindannyian jól le lettünk pontozva,csak mert nem a kérdezővel értünk egyet.

Egyébként szerintem rajtad kívül senkit nem zavart az a baba.És hogy Nike ruhában mászott.Mi van akkor?Mindenki abban teszi le a gyerekét a földre amiben akarja,ha 20 ezres ruhában akkor abban.Most vitte volna a gyereket otthoni ruhában?És miért kéne otthon hagyni a gyereket?Képzeld lehet gyerekkel is vásárolni!

2012. szept. 24. 20:17
 19/34 A kérdező kommentje:

Hát, nem tudom ebben mi a jó a gyereknek. Koszban ott mászni... Max annyi, hogy tönkreteszi a ruháját.

És igenis úgy gondolom, hogy zavarja a többi vásárlót is. Nincs mindenki hozzászokva hogy egy gyerek mászkál a lába alatt.

2012. szept. 24. 20:18
 20/34 anonim ***** válasza:
83%
Csak téged zavart hidd el!És gondolom nincs gyereked azért.A ruhájára meg egyszerűen irigy vagy ennyi.
2012. szept. 24. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!