Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok egy ilyen...

Ti mit gondoltok egy ilyen anyukáról?

Figyelt kérdés

Voltam ma az Ikeában, volt ott egy anyuka egy kb 1 éves babával aki mászott a földön. Jól fel volt öltöztetve, figyelt rá az anyja és egyszer láttam hogy a kezét is megtörli nedves törlővel meg rászólt ha valamit a szájába akart venni vagy útban volt másnak, de mégis....

Ráadásul Nike ruha volt rajta, ami alaposan koszos lett gondolom a végére és talán tönkre is ment.

Ez csak nekem furcsa?

2012. szept. 24. 16:44
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
91%
Szia!Anya tudja miben mászatja a picit!lehet,hogy az volt a legrosszabb gúnyája:)
2012. szept. 24. 16:49
 2/34 anonim ***** válasza:
91%

ha nem engedi a kezét a szájába venni és utána megmossa, megtörli akkor nincs semmi szerintem....a ruhát ki lehet mosni...

én nem szeretem mondjuk ha a földön csúszik mászik a gyerek, de nem gondolnék róla rosszat ezért...

2012. szept. 24. 16:50
 3/34 anonim ***** válasza:
92%

Nem annyira értem, mi a problémád?

Hogy mászott, vagy hogy nike-ban volt? Vagy mi??

Mert amúgy tök normális, hogy egy gyerek mászkál a földön.

2012. szept. 24. 16:55
 4/34 anonim ***** válasza:
92%

mindenki ott engedi mászni a gyerekét ahol akarja...

Az meg nem jelent semmit, hogy nike gatya volt rajta, lehet a turiban vette 500ért..

2012. szept. 24. 16:56
 5/34 anonim ***** válasza:
87%

Nincs ezzel semmi baj.Mi furcsa van ebben?

Igaz én sose engedtem a földön mászni a kislányomat,de azt a ruhát ki lehet mosni.Én se engedem semmihez hozzányúlni és figyelmeztetem hogy kerüljön az utcán(jó az én lányom már 2,5 éves).Ha koszos a keze meg kell törölni.

2012. szept. 24. 16:58
 6/34 anonim ***** válasza:
51%

Én amikor elkezdtem olvasni a kérdést,akkor azt hittem valami nagyon rosszról fogsz nekünk itt beszámolni,tévedtem.Nem látok semmi kivetnivalót abban,amit az az anya csinált.A ruha pedig lehet poros lett,de le tudja törölni,porolni.Amikor én olyan 6-7 éves lehettem sokat voltunk anyuval az Ikeában és imádtam,akkor még volt ott csúszda/most már azt hiszem nincs/és mindig ott játszottam,meg a "játszótéren."Utána pedig svéd húsgolyókat is ettünk,amit imádok mai napig:)

14/L

2012. szept. 24. 17:03
 7/34 anonim ***** válasza:
81%

Én is valami nagyobb horderejű dologra számítottam. Mondjuk ott, ahol mindenki a kutyapisis cipőjében járkál, ott én nem biztos, hogy mászattam volna a gyerekemet, de ahogy írtad anyuka figyelt rá és nem csak úgy magára volt hagyva, szóval kivetni valót nem találok benne.

Barátnőm beszélt valami immonológus dokival, az elmondta neki, hogy annyira nem kell búra alatt tartani a gyereket, náluk az volt a határ amit nem engedtek, hogy a gyerek a babakocsi kerekét nyalogassa.

2012. szept. 24. 17:13
 8/34 anonim ***** válasza:
63%
Azt gondolom, hogy nem kell a kézét törölgetni, hagyni kell, hogy ismerkedjen a kórokozókal. Az enyém mindenhol mászott még T- Mobilnál is, mert folyamatosan menni akart. Most 1,5 éves még nem volt beteg, de sosem törölgettem a kézét.
2012. szept. 24. 17:23
 9/34 anonim ***** válasza:
56%
ovis évnyitón anyuka kivitte a járdára!! mászatni a kicsit.. eszembe nem jutna letenni
2012. szept. 24. 17:31
 10/34 anonim ***** válasza:
67%

Mit gondolok az anyukájáról? Hogy nagyon jó, hogy engedi mászni a babáját, figyelmes, hogy nem enged a szájába venni semmit. Helyesen cselekedett.

Hogy nike-ben volt? Az én kislányom pedig nextben.

Ezzel van a gondod vagy mivel? Mi a furcsa?

2012. szept. 24. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!