Én reagáltam ezt szarul le vagy mi?
18 hes vagyok elutazott a párom 3 napra az anyjához ert az apja meghalt(súlyos beteg volt sajnos de a halál számára már megváltás volt)
néha néha felhiv olyan a hangja mint egy élettelen halnak, nekem is meghalt az apám nagyapám de azért ne haragudj meg kellene válogatnia hangnemet ahogy velem beszél . meg nem kérdezné ugyan már te hogy vagy? és a kis baba? és a lánya? nem csak azt mit csináltak. erre benyögi ma se jön haza majd holnap és hoz haza pár ruhát adjam el majd neten azta pénzt adjam az anyjának. én meg bátorkodtam megkérdezni ugya nmár azt a pénzt nem lehetne eltenni modjuk a Következő éltke számára. NEM hogy képzelem meg ne említsem még egyszer ilyet nem akar hallani bla bla bla.
elhiszem hogy fájdalmas egy családtag elvesztése de ne haragudj oké a gyász meg minden de ezért ne ugorjon , és ha itthon lett volna felpofoz emiatt.
annyira megbántott ez a dolog hogy itt sirok.
ezért nem kell engem mindennek elhordni. illetve szerintem én ebbe az esteb a második babának adtam volna nyitnék egyszámlát. hisz uj élet nem? én reagálom tul?
Megkértem arra hogy ugorjon be majd a korházba hozzon el nekem egy fontos leletet had ne kelljen most beutaznom a lányommal még neki áll feljebb holott neki ez semmiség lenne felszaladni a leletért.
basszus ezek után mi lesz a temetésen? ha máshogy nézek felpofoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!