Mit tegyek, nagyon szarul érzem magam emiatt?
Figyelt kérdés
2 és fél éves a kisfiam.Reggel késésben voltunk,ő elkezdett azon hisztizni,hogy nem vettem fel.Hiába mondtam,hogy siessünk,elkésünk,ő csak ült a földön és ordított.Veszekedtem,kiabáltam vele,elvittem bölcsibe.Ott is nagyon sírt,de kénytelen voltam otthagyni.Szegény állt,zokogott,hogy anya és szívem szerint visszamentem volna hozzá megölelni,de mennem kellett.Olyan türelmetlen voltam vele,szegény kisfiam meg nem értette,mi van.2012. máj. 9. 13:49
1/6 anonim válasza:
Szerintem nincs anya, akivel ne fordulna elő egyszer-egyszer hasonló :) Nekem is mindig lelkiismeret furdalásom van, ha veszekszem a fiammal (hasonló dolgok miatt), de néha elszakadhat a cérna mindenkinél. Délutánra semmi baja nem lesz, elmentek hazafelé egyet fagyizni együtt, jókedvűen beszélgettek a napotokról, mit csinált aznap bent, stb.
2/6 anonim válasza:
este magyarazd el neki, hogy nem tetszett a viselkedese, kesesben voltal, de tudja, hogy szereted
4/6 anonim válasza:
szia. nos milyen volt a viszontlátás? gondolom kisfiad röpült feléd :)
5/6 A kérdező kommentje:
a nyakamba ugrott és bújt hozzám.megbeszéltük,nincs gond.
2012. máj. 11. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!