Van más is napirend nélkül? Kezde úgy érezni, hogy
valamit nagyon szarul csinálok!
Figyelt kérdés
9 hós lesz a kisfiam, de a fürdetés időpontján kívül semmi sem fix. Későig (akár éjfélig) fent van, éjszaka többször kel, későig alszik, bár ma is 1 órán át cicizett, elaludt, 3x betettem a kiságyba, felkelt. Tejem van, nem sír,szerintem nem éhes! Tanácstalan vagyok mit tegyek! Ez megy kb 1 hónapja, lehet a foga,bár nem látszik,h jön. Hajnalban mellettem alszik és ott jól elvan! Kérlek, segítsetek!
2011. dec. 1. 23:58
1/5 anonim válasza:
szeparációs szorongás?
felborult az életetek ezért nem tudsz napirendet csinálni, pedig ha kipihennéd magad, összeszednéd a gondolataidat és csinálnál egy napirendet amit betartasz akkor is ha nem alszik, vagy éppen tovább aludni, felkelted és megeteted az adott időben (szilárd étel) akkor pár nap alatt visszabillenne a rend :)
2011. dec. 2. 00:02
2/5 anonim válasza:
Szerintem szeparációs szorongás. Ha melletted megnyugszik, békésen alszik akkor gond lenne ha pár napig melletted/köztetek aludna? Vagy még arra gondolok, hogy fázik, próbáld meg vastagabban felöltöztetve altatni.
2011. dec. 2. 00:03
3/5 A kérdező kommentje:
mindkettőre gondoltam, kb. 23-24 fok van, tegnap már 2 takaróval aludt, de odáig sem jutok ma normális esti időben, h a kiságyba tegyem. Megpróbálom a mellettem alvás csak nem akarom,h odaszokjon. Ha nap közben el tudok menni a bolta, nem sír utánam,csak este, az is szorongás?
2011. dec. 2. 00:13
4/5 anonim válasza:
Szia! Fiam pár nap múlva lesz 9 hónapos. Ő is este szorong jobban - akkor már lépni sem tudok tőle. Kb. 1 hétig voltak az éjszakák nehezek (nem vettem magam mellé), most már csak egyszer kel hajnali 3 körül.
A nappali alvások is nehezen mentek, ugyanúgy mint nálatok, de ez sem tartott sokáig!
Fel a fejjel! Kitartás! A legnehezebb része kb. 1 hét, ha következetes vagy.
2011. dec. 2. 09:48
5/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Most olvastam még egyszer, és csak most tűnt fel, hogy ez nálatok 1 hónapja tart...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!