Én reagáltam ezt szarul le vagy mi?
18 hes vagyok elutazott a párom 3 napra az anyjához ert az apja meghalt(súlyos beteg volt sajnos de a halál számára már megváltás volt)
néha néha felhiv olyan a hangja mint egy élettelen halnak, nekem is meghalt az apám nagyapám de azért ne haragudj meg kellene válogatnia hangnemet ahogy velem beszél . meg nem kérdezné ugyan már te hogy vagy? és a kis baba? és a lánya? nem csak azt mit csináltak. erre benyögi ma se jön haza majd holnap és hoz haza pár ruhát adjam el majd neten azta pénzt adjam az anyjának. én meg bátorkodtam megkérdezni ugya nmár azt a pénzt nem lehetne eltenni modjuk a Következő éltke számára. NEM hogy képzelem meg ne említsem még egyszer ilyet nem akar hallani bla bla bla.
elhiszem hogy fájdalmas egy családtag elvesztése de ne haragudj oké a gyász meg minden de ezért ne ugorjon , és ha itthon lett volna felpofoz emiatt.
annyira megbántott ez a dolog hogy itt sirok.
ezért nem kell engem mindennek elhordni. illetve szerintem én ebbe az esteb a második babának adtam volna nyitnék egyszámlát. hisz uj élet nem? én reagálom tul?
Megkértem arra hogy ugorjon be majd a korházba hozzon el nekem egy fontos leletet had ne kelljen most beutaznom a lányommal még neki áll feljebb holott neki ez semmiség lenne felszaladni a leletért.
basszus ezek után mi lesz a temetésen? ha máshogy nézek felpofoz?
Igen,ezt nagyon rosszul reagaltad le es nagyon onzo is vagy!
Csak azert mert terhes vagy korulotted kell ugralni vagy mi?
Kepzeld en meg holnapautanra vagyok kiirva es az egesz terhessegem alatt tomegkozlekedessel mentem a vizsgalatokra a 3 eves kisfiammal. Meg a mult heten is ugy mentem es ha nem szulok csutortokon akkor is ugy megyek.
Es mult szombaton meg temetesre is elmentem pedig nem csaladtag hunyt el de a baratunk volt az illeto es evidens volt szamomra,hogy ott a helyem.
Ez a penz dolog is nagyon csunya toled. Arra esetleg nem gondolsz,hogy anyosod mostantol kenytelen lesz egyedul elni es lehet,hogy minden fillerre szuksege lesz a megelheteshez? A gyereket te meg a ferjed vallaltatok ezert az anyagi oldalarol is nektek kell gondoskodnotok.
Allj a ferjed melle ebbe a nehez idobe es kerj bocsanatot tole! A buszkesegedbol pedig vegyel vissza!
Ja, es tanulj meg helyesen irni es ertelmesen fogalmazni mert 3-szor olvastam el mire megertettem az egesz sztorit.
Kedves utolsó,
Egyetértek veled, ami a helyesírást illeti, de te is átnézhetnéd a szöveged, mielőtt elküldöd. -ba, -be/-ban, -ben keverése sem túl szabályos, így viszont egy kicsit visszatetsző, hogy te szólsz a helyesírás miatt.
Nagyon koszi a megszolast de igenis buszke vagyok arra,hogy sok eve kulfoldon elek es meg mindig jobban tudok helyesen irni mint a magyarok tobbsege. Egyebkent a kerdezo megfogalmazasa volt ami engem legjobban zavart.
Remelem szep napot szereztem nektek azzal,hogy megint volt mibe beleszolni!
Ja es ha mar itt tartunk, ez mi?
" Kedves utolso,
Egyetertek stb..."
Talan az "utolso" utan "!" jelet teszunk, ha meg vesszot ahogyan te tetted akkor a kovetkezo szot nem kezdjuk nagy betuvel. Igy ugyanis helytelen.
En is tudok hibat talalni ha nagyon szeretnek!
Ismet szep napot!
Igazad van, figyelmetlen voltam. Nem vettem észre, hogy az enter után automatikusan nagyra vált a billentyűzet.
Én beismerem, ha hibázom...
Szerintem itt nem a gépelési hibákra kéne a hangsúlyt helyezni, hanem a nyilvánvaló sötétségre, ami a kérdező soraiból süt :)
Meg hát az is mond valamit róla, hogy 1 szót sem írt ide :)
Ja és nem tudom emlékeztek-e, de pár napja v. 1-2 hete volt egy kérdés, hogy terhesen szabad-e temetésre menni és abban a kérdező azt írta, hogy az apósa halt meg és a temetéskor kb. 20 hetes lesz. A soraiból pedig az jött le, hogy ő úgy gondolja, hogy mivel ő terhes, ezért kb. az egész világ körülötte forogjon és mivel ő utál temetésre járni, ezért a saját párja apjáéra sem fog elmenni és ezt a terhességére fogja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!