SOS.10 hós kisfiam ebéd közben sugárban elkezdett hányni. Azóta szarul van. Doki?
Figyelt kérdés
Csak alszik folyamatosan, nem fogad el semmit. Popsiban 38,4 a hője. Vigyem ügyeletre? Ez most vírus, vagy elrontotta a pociját?2012. jan. 5. 16:40
2/8 anonim válasza:
Igen, vidd el dokihoz. Ha valóban vírus, és nem fogad el enni-inni, akkor nehogy kiszáradjon.
Ha meg azt mondják, hogy semmi komoly, akkor legalább megnyugszol.
3/8 anonim válasza:
NE VIDD sehova, hívd ki az orvost! A miénk ilyenkor rögtön jön, a tiédet nem ismerem, de hívd fel, hogy kijön-e, vagy egyenesen a kórházba küld.
4/8 anonim válasza:
ORVOS!!! Nehogy kiszáradjon! Nem játék! Jobbulást neki!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Doki néni megnézi.
2012. jan. 5. 17:04
6/8 anonim válasza:
Hívd le az orvost, ez már nem gyomorrontás.Attól nem lenne láza.Én úgy hallottam most ilyen vírus van.:S A 19 hónapos kisfiam nov. elején kapta el,hát remélem nem fogja megint.Majd írj ha tudsz valamit.Jobbulást kívánok!!E.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az aggódást. Doki néni telefonált a tűzoltó u-ba,hoga ha gond lenne éjjel, várnak. De hála Istennek, már sokkal jobban vagyunk. cicizik, teázik. A kedve is sokkal jobb! Sőt már eszegettünk is, persze csak óvatosan. Úgy néz ki, nem vírus, de azért nagyon figyeljük, mert tényleg tele van az ország! Mindenkinek jobbulást, akinek kell, és jó babázást!
2012. jan. 6. 12:36
8/8 anonim válasza:
Az én kisfiammal is ez volt,de az orvosunk szerint ez 1 napos vírus.Reggel fél 6- fél 7-ig 6x hányt,délután fél 2-kor magától vette a ropit és evett:)Jobbulást kívánunk!E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!