Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt a leghülyébb kérdés...

Mi volt a leghülyébb kérdés amit eddig feltettek neked a gyerekeddel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Pl. rokonok, ismerősök, barátok, vagy ismeretlenek utcán, boltban, stb.
2012. szept. 21. 13:02
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Buggyos ujjú,nagy virág mintás,igazi szép ruhában volt a lányom,és rózsaszín szandában. A következőt kérdezték: Kisfiú??

Egy kedves ismerősöm testvére tette fel a következő kérdést,amikor a meglévőkkel- a legkisebbet babakocsiban tolva,a két nagy sétált a babakocsi előtt: Na,megvan már a 4. gyerek??

Egyik kedvencem: Mind a tiéd???

Fiúk,lányok?? (ha ott vannak,fülbevalóval,tipikusan lánynak öltöztetve simán felteszik a kérdést!!)

Üdv: 3 lányos,21hkm

2012. szept. 26. 11:54
 32/35 anonim ***** válasza:
95%

Jaj,a legkedvesebb megjegyzés: De egyformák!! Tiszta apja mind!! (egyik sovány,a másik duci,a harmadik a kettő közt,az egyiknek van haja,a másiknak alig,a harmadik meg még csak 1 éves,és mellékesen a másodiknak olyan lapát fülei vannak,hogy mindennek mondhatók a gyerekek,csak nem egyformáknak!)

Ja,meg amikor a lányom világos barna hajára azt mondják,hogy : de szép szőke haja van!!!

Nem,ez barna!!

Dehogy barna,szőke ez!! Nézd csak meg!!!

(Baccus,én fésülöm minden reggel,és színtévesztő sem vagyok!!!)

Üdv: 3 lányos,21h

2012. szept. 26. 12:24
 33/35 anonim ***** válasza:
81%

Közben olvasom az eddig érkezett válaszokat (a lepontozottakat zöld kezezem) és nálunk is volt,hogy egy néni jött,4 és 2 évesek voltak akkor a nagyobbak,konkrétan 1 fejjel nagyobb a nagy,mint ahogy az ezt megelőző válaszomban írtam,semmi hasonlóság nincs köztük - a hajuk színe egyezik,meg az őseik. A néni kedvesen kérdezte: Ikrek?? .... Agyrém!!

Ja,egy ami csak eszembe jut,megjegyzés a boltban amikor vagyok a gyerekekkel,többször mondják,hogy: Milyen nehéz lehet 3 gyerekkel... Biztos sok velük a baj!!!

A logopédusnál voltunk a nagy lányommal (5 éves).A helyzet felmérés után a logopédus kérdez ezt-azt,Ő is megjegyzi,hogy biztos sok velük a baj... Mire mondom,hogy nem,egyáltalán nincs velük baj! A nagy,az meg egyenesen viszi a prímet...

Erre közbevág: Olyan rossz??

(Ha egyszer nincs velük baj!!!)Nem,Ő az,akinek ha szólok,szó nélkül segít bármit.

Meglepődött,hogy ilyen is van,nem tudom milyen gyerekek járhatnak hozzá,meg neki milyenek voltak a gyerekei...

2012. szept. 26. 12:32
 34/35 anonim ***** válasza:

Jót nevettem a sztorikon ismét!25-ös vagyok. Nekem még az jutott eszembe,amikor tesómmal (tudom,nem ez volt a kérdés,de ide vág) gimis korunkban mentünk hamburgerezni. Egyforma hosszú haj,hasonló alkat (akkor még),tesóm kicsit magasabb,de nagy volt a hasonlóság. A hambis néni me gis kérdezte,hogy ikrek vagyunk-e? Mondtuk,hogy nem. Erre ő: Mennyi a korkülönbség? Mondtuk,hogy 2 év. Erre ő: azt hittem kevesebb,mert annyira hasonlítotok!

Ezt a mai napig nem értem. Ha 1 év lenne akkor még jobban hasonlítanánk,ellenben ha 3,akkor meg kevésbé??? :D

2012. szept. 26. 16:07
 35/35 anonim ***** válasza:

33: "egy néni jött,4 és 2 évesek voltak akkor a nagyobbak,konkrétan 1 fejjel nagyobb a nagy,mint ahogy az ezt megelőző válaszomban írtam,semmi hasonlóság nincs köztük - a hajuk színe egyezik,meg az őseik. A néni kedvesen kérdezte: Ikrek?? "

Dettó ugyanez! Állunk a megállóban, a két gyerek között egy fej magasság. Jön egy apuka, akinek a kisfia a kisebbik gyerekem csoporttársa a bölcsiben. Elkezdtünk beszélgetni, az egyik gyerek értelmesen beszél, a másik 2-3 szavas mondatokat mond. Na meg látta is, hogy mindig két gyerekkel vagyok, az egyiket tolom a bölcsibe, a másikkal rohanok tovább.

Erre megkérdezi: Ikrek?

Neeem....

Melyik az idősebb????

2012. szept. 26. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!