Van olyan dolog ami bánt a gyerekeddel kapcsolatban?
Néha türelmetlen vagyok, hamar kiborulok.
Ilyenkor nem tudom őt megnyugtatni, hanem szerintem még inkább felhúzom őt. Egyszerűen érzi rajtam, ha dühös vagyok (nem rá, hanem bárkire-bármire) és ez neki sem tesz jót, tudom, és bánom is, viszont baromi nehéz megváltozni.
De azzal egyetértek, hogy nem kell visszafelé nézni, és állandóan bánkódni. Tudjuk, hogy nem mindenben vagyunk jók, vannak hibáink, próbálhatunk megváltozni, de közben menni kell előre.
Hibát mindenki követ el, ettől nem leszünk rossz szülők. Szerintem a baj ott kezdődik, ha tudomást sem veszünk a hibáinkról.
Igen...hogy nem tudtam tovább szoptatni a lányom.
Első gyerek volt, tapasztalatom semmi... azt hitem az törvény hogy a gyerek 3 óránként szopízon, így kevesebbet volt mellen és 3 hónap után a tejem teljesen elapadt.
Most múlt 2 éves és a mai napig bánom hogy nem tetem mellre ahányszor csak kérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!