Mi volt a leghülyébb kérdés amit eddig feltettek neked a gyerekeddel kapcsolatban?
Jaj, de jót nevettem! :)
Kislányommal sétáltunk, ő talpig rózsaszínben, füleiben fülbevaló, rózsaszín pléddel betakarva. Odajön valaki.
-Jajj, de édes, kisfiú?
-Nem, kislány.
-És hogy hívják?
-Anna Erzsébetnek.
-És nem kisfiú?
De b+ kisfiú, csak jól kiba*tunk vele...
Idős néni az út túloldalűról kiabál: Na és szopik rendesen? Mondani sem kell, hogy az utca pont akkor volt tele gyalogosokkal...
Piacon sétálunk, idegen férfi kérdezi:
-Kisfiú?
-Nem, kislány.
-Á, nem baj, majd lesz fiú is.
-Mi lányt akartunk, szerencsére az is lett, nem hinném, hogy hirtelen kisfiúvá változna. Ja, és egyenlőre nem akarunk 2. babát se!!!
Ügyeleten ülünk, férjem ismerőse jön:
-Csá, mizu? Láttam múltkor a lányodat a facen.
-Semmi. Igen, van róla pár kép fent.
-És biztos te csináltad?
-(Én) Nem b+, a postás. Szerinted?
Volt egy pár még, de ezek voltak a leghülyébbek...
5 hónapos a lányom, az egyik kedvencem amit már 1 hetes kora óta kérdeznek:
-És jó kislány? Nem rosszalkodik sokat?
Mintha egy pár hetes baba tudna rosszalkodni..
Gyermektelen barátnőm a kórházban szülés után egy nappal:
- Fájt? (szerinted?)
Másik, szintén gyermektelen barátnő, amikor féléves volt a pici:
- Jár már? Beszél? És szobatiszta?
De ezek végül is kedves dolgok.
Kislányomnak eszméletlenül nagy kék szemei vannak,de tényleg nagyon szembetűnő....
Megyünk az utcán és minden második ismerős így kezdi.:
-Atyaég!De csodálatos szeme van!
majd rámnéz és megkérdi:
-Kinek van ilyen nagy szeme?
Erre én mindig azt szoktam mondani a lányomra mutatva,hogy Neki....:D
A másik kedvencem a "hogy csináltátok ilyen szépre?" kérdés....erre azt szoktam mondani,hogy "Nem tudom,sötét volt".
Nekem iszonyat gyűrűgöndör hajam van.Kicsikoromban egy néni megkérdezte anyumat:Ki csinálta ezt a gyönyörű hajat ennek a lánynak?
erre anyum:Az apja!
Néni:és mivel???
Nah mivel basszus.....:D
Sétálunk a kislányommal. Néni meglátja- Jaj de szép kislány, biztos az apjára hasonlít!
?!!!
Két lánykámmal sétálunk, a kicsi babakocsiban, mindkettő rózsaszínben, kis kendővel. A bácsi megkérdezi a kicsiről hogy kisfiú, mert olyan fiús arca van. Mondom nem.
Erre a nagylányomról: akkor ő fiú?
Kérdezem, hogy rózsaszínben?
Erre: Manapság nem lehet tudni!
Majd a végén közli: Nem baj, majd lesz fiú is.
Na erre nem tudtam mit mondani...
úgy tűnik, mindenkit ezzel a fiú-lány kérdéssel zaklatnak!
Velünk is előfordult, hogy a rózsaszín szoknyácskában, két copffal , rózsaszín fejkendőben karomon ülő kislányomat megdicsérte egy volt kolléganőm, hogy "Milyen szép kisfiú, olyan kislányos az arca!" Mondom, mert kislány! Erre ő: "Igen, mondom, hogy olyan kislányos!"
Jókat nevettem, jó sztorikat írtatok!
A lányom kislányosan volt felöltöztetve, meg lányos arca is van, a feje tetején copf-al, még a nevét is mondtuk. Egy pénztáros hölgy megkérdezni kisfiú, mondom nem kislány. Kisfiú copfal érdekesen nézne ki...nem mondott rá semmit, de mi a férjemmel, amikor kimentünk röhögtünk.
Basszus, nem hiszem, hogy nem szembetűnő, mikor fiú és mikor lány a gyermek, főleg, ha a nevén szólítják, vagy elmondják!
Az én fiamat az első 6 hónapban mindenki lánynak nézte. Na majd én okosabb leszek, és megmutatom. Télre csupa kéket vettem mindenből. A kocsija eredetileg is kék volt. Mentünk a piacra a kis kékség és én. Banánt vettem neki, mire az eladó úriember megkérdezte Fiú? Én örömtől dagadozó kebellel-hogy végre, igen, fiúnak néz ki a fiam-válaszoltam neki: igen fiú.
Erre a bácsi: csak a kék ruhákból gondoltam, mert olyan lányos az arca. Paff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!