Mivel tudnak kihozni mások a sodrodból a gyerekeddel kapcsolatban?
Hát nem túl szerencsés, hogy így szokta meg a pici...Nem csinálhatsz síri csendet mindig a környezetedben, véletlenül te is belerúghatsz egy játékba stb... Mennyi idős?
Én azt utálom, ha 2,5 éves gyerekemet az apja előke nélkül eteti vagy kézmosás nélkül beengedi evés után a szobába. Vagy a szobában akarja megetetni mézes kenyérrel... Szóval én a maszatos dolgokra vagyok allergiás:-)
Meg azt is utálom, ha a 2 hónapos kislányom felkel és az apja berohan érte, kiveszi a kiságyból és egyből lepasszolja a pihenőszékbe... Miért nem lehet picit megszeretgetni mielőtt kiteszi a kezéből... Akkor ébredt fel...
Nekem ennél "kicsit" komolyabb dolgok szoktak agyvérzést okozni.
Amikor az autista gyerekről elkezdik bebizonyítani a vadidegenek, hogy csak nevelés kérdése, elhanyagolt, ha bezzeg két hétre nála lenne, egy kis angyalt csinálna belőle, ő bezzeg minden gyerekét "normálisnak" nevelte, és mit csináltam vele, hogy ilyen lett.
Nem egyszer-kétszer mentem haza sírva a játszótérről.
Szerintem örülj neki, hogy ez a legnagyobb bajod.
Én attól kaptam idegbajt, amikor valami rosszat csinált, rá szóltam és ő sirva rohant apához.Persze apa vigasztalta szó nélkül.
Erröl szerencsére le szokott a párom félig meddig, most ha vigasztalja is akkor is úgy hogy "Jól van nem kell sírni, igaza van anyának".
Mostanában inkább olyan dühít amiben amúgy igazuk van, de akkor is dühít.
A fiam 3 éves, és még nem szoba tiszta.Természetes mindenki nyaggat hogy mi az hogy még pelusos.
Milyen felelőtlen, meg milyen lusta vagyok.
Nem vagyok lusta, de még csak most gezd szólni hogy egyáltalán tele a pelus, eddig ha tele volt azt sem engedte levenni magáról.
Hiába ültetem a bilire, ha üvöltve felugrik róla, és hozzám vágja.Már kértem szépen, igértem fűt-fát, kértem csúnyán.De ha még nem érett rá nem hiszem hogy tudok még mit csinálni.
A legutóbbi ilyennél, egy viszonylag idegen (apu éllettársának az anyja) kezde ugyan ezt.Mondtam neki hogy azért még sem ragaszthatom a fenekére a bilit.Erre közölte hogy ő ha az elött állna fel a biliről hogy bele pisil vagy kakil jól a fenekére verne.Hát én nem fogom ezért verni a gyereket mert csak még jobban megutálja.
Szóval ez a minden napos miért pelusos nagyon feltud bosszantani.
Na ez az alvás dolog nálunk is ugyanígy van. És mindig megkapom, hogy milyen rosszul szoktattam... De ha egyszer az elejétől fogva felébred minden zajra akkor mit csináljak?? Hagyjam, hogy 5percenkét sírva-zokogva ébredjen és nem aludjon egész nap?? Így nálunk is úgy alakult, hogy amikor alszik a kisfiam akkor még levegőt is lábujjhegyen kell venni. De érdekes, hogy pl a mikró zúgása és csipogása nem zavarja viszont ha megzörren egy szatyor vagy megnyitom a vízcsapot akkor rögtön fenn van... A csengő már rég ki van kötve. Ha ismerős jön az tudja, hogy telefonon kell jeleznie, hogy itt van, ami persze rezgőre van állítva. Aki meg nem tudja az nem jön be...
Na de hogy a kérdésedre is válaszoljak az idegesít, hogy mindenki okoskodik, hogy nem így kellene csinálni. Én viszont örülök, hogy legalább így alszik.
Ja és amikor azzal zaklatnak, hogy miért nem teáztatom és miért nem adok gyümölcspépet meg bébiételt a kisfiamnak miközben épphogy betöltötte a 4hónapot és anyatejes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!