Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Cerazette fogamzásgátló...

Cerazette fogamzásgátló szedésével kapcsolatban tapasztaltak tanácsát kérném?

Figyelt kérdés
Elkezdtem szedni másfél hónapja, amikor megjött. Rendesen megvolt öt napig, aztán elmúlt. Majd a gyógyszitól rá 19 napra megjött újra, tartott 9-10 napig, de úgy rendesen. Aztán elmúlt, de rá ÖT napra újra megjött. Na két nap vérzés után abbahagytam a gyógyszert. Ennek két napja, mégis vérzek, de úgy rendesen. Most mit csináljak? Mégis szedjem? Be fog állni, el fog múlni? Váltsak Azaliára, az rendbe hoz, és nem fogok állandóan vérezni? Tapasztalatok? Van akinek elmúlt ez a sok vérzés, vagy ez már így maradna ha szedném? Ami a poén, hogy első gyerek után is szedtem, akkor egyáltalán nem jött meg. Most meg ez. Mi legyen? Váltsam ki az Azaliat? Van értelme? Vagy maradjunk óvszernél míg szoptatok?

2011. dec. 8. 15:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én is szedtem cerazettet, és nekem is ugyan ez volt. Elkezdtem szedni, 10 napra rá megjött, 10 napig megvolt. Abbahagytam a gyógyszert. Ahogy megint elkezdtem szedni, 10 nap múlva megjött, 10 napig tartott. Az orvosom nem ajánlotta a további szedését. Szerintem beszéld meg az orvosoddal.
2011. dec. 8. 17:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt, 1 évesek voltak az ikrek mikor először megjött, most 16 hósak, kb egy hónapja semmi vérzés, előtte 10-14 naponta pár nap volt, Nem állt be, de legalább most nincs kéthetente. Hogy mikor fog megjönni??

A lányommal való terhességem után sem állt be, akkor is ugyanaz volt, első pár hónapban miután megjött (8 hós volt a lányom) szinte mindig volt, aztán volt 28, 40 nap, aztán terhes lettem (tervezetten, abbahagytam a bogyót), így nem volt ideje beállni.

Nem tudom most be fog e.

2011. dec. 8. 22:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt, amíg szedtem 30 napból 20at menstruáltam.Voltam dokinál, azt mondta nem tud mit csinálni ez a gyógyszer miatt van, és mivel szoptatok mást nem is tud fel írni.

Párom mindig mondta hogy ez aztán 100%-os fogamzásgátlót mert a szedése mellet esélytelen nemi életet élni, így aztán teherbe esni is.

Ha épp nem menstruáltam akkor is volt hogy pecsételtem, vagy barnáztam.

Abba hagytam, áttértem hüvelytablettára, a mellet meg terhes lettem. :(

2011. dec. 9. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!