Cerazette fogamzásgátló szedésével kapcsolatban tapasztaltak tanácsát kérném?
Nekem is ez volt, 1 évesek voltak az ikrek mikor először megjött, most 16 hósak, kb egy hónapja semmi vérzés, előtte 10-14 naponta pár nap volt, Nem állt be, de legalább most nincs kéthetente. Hogy mikor fog megjönni??
A lányommal való terhességem után sem állt be, akkor is ugyanaz volt, első pár hónapban miután megjött (8 hós volt a lányom) szinte mindig volt, aztán volt 28, 40 nap, aztán terhes lettem (tervezetten, abbahagytam a bogyót), így nem volt ideje beállni.
Nem tudom most be fog e.
Nekem is ez volt, amíg szedtem 30 napból 20at menstruáltam.Voltam dokinál, azt mondta nem tud mit csinálni ez a gyógyszer miatt van, és mivel szoptatok mást nem is tud fel írni.
Párom mindig mondta hogy ez aztán 100%-os fogamzásgátlót mert a szedése mellet esélytelen nemi életet élni, így aztán teherbe esni is.
Ha épp nem menstruáltam akkor is volt hogy pecsételtem, vagy barnáztam.
Abba hagytam, áttértem hüvelytablettára, a mellet meg terhes lettem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!