Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hallottatok anyukák arról,...

Hallottatok anyukák arról, hogy a katasztrófavédelem behívhat bárkit polgári védelem céljából 15 napra?

Figyelt kérdés
A kivételek csak a 3 gyerekesekre meg a gyerekét egyedül nevelő szülőre vonatkoznak.És mi van azzal az anyukával akinek 2 pici gyereke van és nem 3.Nekem még szopik is a baba.Akkor is kötelező?Nem tudom kire hagyni őket.
2012. szept. 15. 21:42
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
ITT A 15 NAPOS KIKÉPZÉSEN,TÁVOLMARADÁSON VOLT A HANGSÚLY,NEM PEDIG AZON HA MÁR MEGTÖRTÉNIK A BAJ,mert biztos vagyok benne,hogy vészhelyzetben senki nem ülne a babérjain.Én ezt a kérdést az anyukáknak tettem fel,akiknek már van gyermekük,családjuk, az ő érzéseikre lettem volna kíváncsi.Akinek még nincsen gyermeke az nem is tudja átérezni a helyzetet,ezért ne bántsa senki a másikat.
2012. szept. 17. 07:48
 22/25 anonim ***** válasza:
Fizetik a távolmaradást? Az szép! A tűzoltók meg dolgozzanak ingyen (mert nekik nem fizetik a homokzsák pakolást)! Mert amúgyis olyan marha sok pénzt kapnak az életük kockáztatásáért :(
2012. szept. 17. 07:55
 23/25 anonim ***** válasza:
Bocsánat az előző hozzászólásomért! Természetesen nem sajnálom egy családapától sem a zsákpakolásért kapott pénzt, csak kiszakadt belőlem a dolog.
2012. szept. 17. 08:04
 24/25 anonim ***** válasza:
Nade a tűzoltónak ez a munkájához tartozik. De ha mondjuk egy gyári munkást, aki hazavisz 100 ezer forintot, háromhavonta hosszabbítják a szerződését (nagyon sok ilyen van), kiveszik 15 napra, nem kap fizetést a munkahelyén, és még ki is rúgják.
2012. szept. 17. 13:10
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem. Nekik is ugyanúgy van egy munkanapjuk, csak 24 órából áll. Ott viszont nem 24 órát kell dolgozni, hanem 15x24-et mondjuk. Vehetjük úgyis, hogy ez túlóra, a lényeg, hogy pénzt nem kapnak érte. És a másodállásból is kiesnek addig (a 90%-uk kényszerül másodállásra). Azt a pénzt sem kapják meg. De ugye nem panaszkodnak, mert ez a hivatásuk. Na de ez már nagyon nem a témához tartozik.
2012. szept. 17. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!