Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hallottatok anyukák arról,...

Hallottatok anyukák arról, hogy a katasztrófavédelem behívhat bárkit polgári védelem céljából 15 napra?

Figyelt kérdés
A kivételek csak a 3 gyerekesekre meg a gyerekét egyedül nevelő szülőre vonatkoznak.És mi van azzal az anyukával akinek 2 pici gyereke van és nem 3.Nekem még szopik is a baba.Akkor is kötelező?Nem tudom kire hagyni őket.
2012. szept. 15. 21:42
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
77%

Elsősorban nem a nőket fogják behívni. Amúgy ez már régebben is így volt, csak nem volt ennyire felfújva ez a dolog.

Indoklást kell beadni, hogy miért nem tudod vállalni.

2012. szept. 15. 21:45
 2/25 anonim ***** válasza:
62%
Ez régen is pontosan így volt és először úgysem nőket hívnak be. Mellesleg pedig azért nem fordul elő naponta, hogy behívják az embert.
2012. szept. 15. 21:48
 3/25 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom, mi bajod. Nem passzióból hívnának, ha hívnának, hanem katasztrófa esetén. Nem hiszem el, hogy te inkább végignézed, hogy viszi el a házadat az árvíz, mint sem megpróbáld megvédeni.
2012. szept. 15. 21:50
 4/25 anonim ***** válasza:
82%

1-2 éve volt itt egy kérdés, mert az anyukát behívták az 1 éves gyereke mellől. Teljesen ki volt akadva. Emlékszem a kérdésre. De, hogy bement -e, nem tudom.

Mindenki ledöbbent itt a fórumon ettől akkor.

2012. szept. 15. 21:56
 5/25 anonim ***** válasza:
76%

Behívhatnak, és nem csak katasztrófa esetén. A Polgármester bármikor elrendelhet "gyakorlatot".

Vissza térünk a 60-as évekhez, akkor voltak ilyen polgári védelmi gyakorlatok.

2012. szept. 15. 21:59
 6/25 anonim ***** válasza:
91%

Egy csomó indokot felsoroltak amivel vissza lehet utasítani:

házasság, a szülés, a befizetett nyaralás vagy egy egyetemi vizsga is kibúvót jelent

[link]

2012. szept. 15. 22:05
 7/25 anonim ***** válasza:
41%
Nekem 3 gyermekem van...akkor én kiesek, de ebben az esetben a férjem is?:))
2012. szept. 15. 22:09
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Ott az origós cikk, voltaképpen elég annyit mondanod, hogy te nagyon félsz és már nem is kell kimenned.
2012. szept. 15. 22:11
 9/25 anonim ***** válasza:
68%

Ez van a cikkben: A kiskorúak, a nyugdíjasok, a sokgyermekes vagy egyedülálló szülők, a rokkantak, a várandósok és néhány foglalkozás űzői mentességet élveznek polgári védelmi szolgálatra.

A férjem tűzoltó...szóval ez így érdekes helyzet:)

2012. szept. 15. 22:15
 10/25 anonim ***** válasza:
34%
Bírom az ilyet, felteszi a kérdést, aztán meg jól lepontoz mindenkit...
2012. szept. 15. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!