Fontosnak tartottad, hogy gyermeked milyen hónapban, netán milyen horoszkóp alatt születik?
Jajj,de vártam már az efféle rosszmájú kommentet,mint a tiéd kedves második... Okos vagy :)
Elsőnek köszönöm a választ!
nekem november, január és februári születésűek
szal az volt fontos h téli gyerek legyen (jó jó tudom a november az ősz de már akkor hideg van)
nagyon jó volt h nem nyáron a 40fokban voltam nagy pocakkal :-)
Nagyon nem néztem,hogy mikorra kéne megszülessen,csak egyet nem akartam,hogy skorpió legyen.6 hónap próbálkozás után összejött a pici,de ha abban a 6 ba nem,akkor biztos kihagyom a következő 2 hónap próbát mert akkor egy kis skorpió kisasszony uralná a házat.
Így is kicsit makacs,de befolyásolható.Mérleg,oroszlán asszcendensel.
Igen is meg nem is :)
Az első babám augusztusi Oroszlán. Nem gondolkodtam a fogantatásakor, hogy mikorra fog "kijönni" (mellesleg előbb is jött), de így utólag örülök, mert egy nappal egy régen elhunyt kedves családtagom 100. szülinapja előtt született és sok apróságban hasonlít is rá személyiségében (persze nem ugyanaz :) ).
Második gyermekemet már tudatosan nem szeretném a legnagyobb kánikulában szülni, mert elég sok egészségügyi problémám volt emiatt (is). Plusz örülnék neki ha újra olyan jegyű lenne, ami már "bevált" az életemben, de ha mégse, örömmel állok új tapasztalatok elé is.
Igen, valamennyire ez alapján is próbálkoztunk. Azt szerettem volna, ha télen vagy tavasszal születik. Összejött a 4. próbálkozós hónapunk, így februári születésű ikerfiam lettek. Pont a Vízöntő/Halak rodulóra voltam kiírva, imádkoztam,hogy ne hordjam őket túl:) Szerencsére 18-án a dokim már nem engedett haza, indított este és 19-én meszülettek a fiúk, Vízöntőként.
Ja, meg azt sem akartam, hogy skorpió legyen, a férjem és a nővérem az, és mit ne mondjak...elég belőlük:)
Persze az egészség mindennél fontosabb, bár közhelynek tűnik, de így van. Azért nem hagynék ki egy próbálkozós hónapot,hogy jaj, csak skorpió ne legyen, mert hát az élet úgyis produkálhat...
Ha még szülnék, szeretnék szintén így télen vagy tavasszal szülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!