Ti fontosnak tartjátok a pelenkázó asztalt?
Szia! Én is feleslegesnek tartom, persze, aki megteheti, az megveszi, és az jól teszi. De mi például nem vagyunk gazdagok, úgyhogy egy kiságyra rögzíthető merev pelenkázó alátétet vettünk. Amúgy meg bárhol lehet őt pelenkázni.
40+1hkm
Sokan nem vesznek, mert megoldják az ágyon, kanapén stb.
Ha nem érzed szükségét, akkor ne vegyél.
Mi olyat vettünk, amit át lehet alakítani kicsi szekrénysornak, így csak egy falap vált feleslegessé, a szekrényeket pedig még sok évig használni fogjuk.
Azzal ne foglalkozz, hogy furcsán néznek-e vagy sem, a te dolgod.
Az első gyereknél nem vettem, de annyira fájt a derekam, hogy muszáj volt beszerezni egyet. Szinte üvöltöttem a fájdalomtól, ahogy az ágyon pelenkáztam. A másodiknál már nem volt derékfájásom, de már ott volt a pelenkázó... hol használtam, hol nem, akkor már nem volt fontos.
Szóval ha nem akarsz, ne vegyél, aztán ha úgy érzed kell, majd veszel.
Szia, én fontosnak tartom mindenképp, most szeretnénk kistesót, elég elnyűtt már a pelenkázóasztalunk (használtan vettük), de biztos, hogy neki is megtartom még.
Nem kizárólag pelenkázáshoz használom, hiszen fürdetés után is ott törlöm meg, krémezem be, fésülöm meg, a babamasszázst is azon csináltam, ha lázat kellett mérni popsiban, azt is a pelenkázón volt a legideálisabb, még ha kellett kúp, az is jóval könnyebb volt pelenkázón, mint valami puha ágyon.
Van, akinek leesett a pelenkázóról a babája és azóta nem meri feltenni, de ez csak egy ritka kivétel, szerintem kényelem szempontjából is ideális, hiszen kéznél van minden, ami kell a baba ellátásához.
Ez nem "gazdagság" kérdése - mint ahogy az első válaszadó írta. Mi vettünk, mert praktikusnak találom, hogy tudok az alatti kialakított polcos részbe pakolni. Kicsi a lakás, ezért kevés a bútor is, és az Ő holmijai nem férnének be a szekrénybe. Használtan vettük a kiságyat+hozzá való pelenkázót 25 000 Ft-ért. Ha majd nem lesz rá szükség, akkor el fogjuk adni.
Szerintem kényelmes, nem kell hajolgatni, és praktikus is.
Ha valaki azért néz rád furán, mert nem vettetek pelenkázót az az ő szegénységi bizonyítványa. Ha Ti fontosnak tartjátok vesztek, ha nem akkor nem vesztek! Ilyen egyszerű! :)
26+5 hkm
Detto, mint az utolsó válaszoló első két gyermekemnél sem volt, most sem lesz. Mindenki maga dönti el. :)
Boldog babavárást.
35 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!