Mit rakjak a pelenkázó komódba?
Két nagy fiókja van,és alul pedig egy nagy üres luk(bocsi nem tudom jobban mondani).Linkelek róla egy képet,ha értetlenül írtam volna le:)A ruhácskáinak van külön szekrénye!
én az egyik fiókban előkéket, törlőket tartok, a másikban lázmérő, cumik, fültisztitó, krémek stb stb
A nyitott részben pl textil palusok, törlőkendő, pelenka. Vagy esetleg oda mehetnek mesekönyvek, játékok.
Pelusokat, törölközőket tennék oda.
Minden olyat, amit később is ott tarthatok, ha majd állni, járni tud a baba, mert akkor tuti le fog onnan mindent pakolni, úgyhogy ha ott találna valami nem neki valót, az nem biztos, hogy jó lenne.
Pelenkázó feltétet tegyél rá mindenképpen, és csak azzal együtt használd (olyat, aminek a két oldala magasabb, hogy ne tudjon legurulni). Két gyerkőcöm van, és először én sem akartam elhinni, de rendkívül mozgékonyak a gyerekek, főként pelenkázás közben, így ha szekrényen pelenkázol, akkor pelenkázó feltétre szükség van.
A pelusozáshoz szükséges dolgok közé érdemes akkora nejlon zacskókat is betenni, amiben elfér egy használt pelus + a törlók, és a végét még be lehet csomózni, különben folyamatosan vihetitek ki a szemetet. Így pedig olcsón és szagmentesen lehet a kakis pelusokat tárolni, amíg ki nem viszitek a lakásból.
Nekem mondjuk külön van pelenkázó komódom,és egész magas mint egy szekrény.
3 nagy fiókkal,egy hasonló lukkal mint a tidé és még a pelenkázó felület fölött is van egy polc.
Az alábbi dolgok vannak benne/rajta:
fiókokban: törölközők,kifogók,textil pelusok,előkék, ágyneműk,lepedők
lukban: pelenka,popsitörlő (és amíg kicsi volt a tartalék krémek és fürdetők
fent a polcon: amíg kicsi volt addig az a sok "cacak" ami kellett,alkoholtól kezdve gézlapon át a popsikrémig minden.
Most már nem kell ennyi minden,csak egy bontott zacskó popsitörlő néhány kikészített pelus és a krém van ott,a másik felén néhány kacat,amit a kezébe tudok adni amíg pelenkázom,ha épp olyan a hangulata,hogy le kell kötni valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!