Pelenkázó lappal kapcsolatos kérdés? (bővebben lent)
Mi pont akkorát vettünk mint a kiságy.70X140
Szerintem sem lenne jó ha lelógna róla.
Próbálj meg szétnézni a vaterán,teszveszen,én ott vettem 700 Ft-ért és nagyon szép.
32hkm
Köszi a válaszokat, még várnék párat, akiknek pl. 60*120-as kiságyuk van, s pelenkázó lappal oldották meg, milyen méretűt vettek?
A falra szerelhető pelenkázó nálunk nem lenne jó, mivel erkélyes a szobánk, s 3 ajtó is van. Az egyik a szekrény mögött, hogy ne látszódjon, mivel nem használjuk. Egyiken közlekedünk, másik az erkélyhez. S mivel a szoba is kicsi, így csak az ágyunk, s a kiságy felett van hely a falon. Mindenhová van téve valami, s polc is van a falon. z mondjuk, ha a hely engedné, akkor tényleg praktikus lenne, kis helyet foglal, s tényleg jobb, mint a kiságy. Én se kiságyon akartam megoldani, csak sajna más lehetőségünk nincs.
a 60x120-ashoz való bőven elég.
nekünk is ilyen van, és még most is elfér rajta a 9 hónapos lányom.
és idővel úgyis annyira eleven lesz, hogy inkább az ágyatokon, vagy a földön teszed tisztába, le ne ficánkoljon a pelenkázóról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!