Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vetéléssel kapcsolatos kérdés?

Vetéléssel kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

Ha elkezdek nagyon vérezni 5 hetesen akkor várhatok több órát mire elindulok a kórházba?Ha pl éjjel elkezdődik, akkor nem gond ha csak reggel megyek?

Mit jelent az, hogy erős vérzés?Mondjuk menzesz erősség, vagy annál sokkal erősebb?

2011. jún. 17. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha vérzel, azonnal menj be a kórházba. Jobb a biztonság és inkább legyen vaklárma!
2011. jún. 17. 21:17
 2/5 A kérdező kommentje:

Voltam szerdán minimális vérzéssel és barnázással.

Ma délután úgy nézett ki, hogy a barnázás átmegy erősebb vérzésbe.Úgy nézem már jobb a helyzet.Pihentem és szedem a gyógyszert, amit az ügyeleten kaptam.

Azért érdekel a dolog, mert egyedül vagyok a másfél éves lányommal.Nem tudnék bemenni a kórházba azonnal, ha kellene.

2011. jún. 17. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálam a korai spontán vetélés úgy nézett ki, hogy élénkpiros bő vérzés, elejétől fogva, nem volt gyengéből átmenet erősebbe. Amint megláttam tudtam, hogy nincs segítség. Amikor a lányommal lettem terhes, csak barnázás volt, pár csepp, másnap mentem dokihoz, kaptam gyógyszert és utána minden oké volt.

Egyébként most vérzel, vagy ez csak elméleti kérdés?

2011. jún. 17. 23:30
 4/5 anonim ***** válasza:
nem lesz semmi gond...figyeld a tested es ha erosebben verzel mint egy havinal, lazas leszel vagy budos a ver ami tavozik akkor egybol menni kell a korhazba de ha ezek a tunetek nincsennek akkor nyugodtan raersz huzni az idot egy par oraig...a lenyeg az hogy elobb vagy utobb lasson egy doki...az ilyen korai veteles ALLTALABAN konnyu lefolyasu es nem okoz komplikaciot mert minden magatol kiurul...
2011. jún. 18. 09:07
 5/5 A kérdező kommentje:

Most nem vérzek.Szerdán véreztem egy nagyon picit.Jelengleg sötétbarna folyásom van.Azt hittem a színe miatt, hogy átmegy vérzésbe, mert eleinte világos barna volt.

Köszönöm a válaszokat!Sokat segítettetek.

2011. jún. 18. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!